Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se?

Žena otkrila svoj popis od 11 pravila ponašanja za prvi spoj: ‘Kasnite i ne šaljite im poruke prije!’

Tik Tok
07.11.2022.
u 13:30

I dok su se neki korisnici složili s nekim od njezinih pravila, mnogi se nisu slagali s pravilom broj četiri

Jedna žena podijelila je mišljenja nakon što je otkrila svoj popis od jedanaest pravila za prvi spoj. Brenna Berg na Tik Toku je podijelila video u kojemu je objasnila svoje savjete za spojeve, a jedan je posebno izazvao mnogo kontroverzi, piše The Sun.

- Poslušajte moje savjete, molim vas - rekla je Brenna prije nego što je otkrila cijelu listu.

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava:

1/16

1. Nikada ne dopustite da dođu po vas

Prema Brenni, prvo pravilo svakog prvog spoja je osigurati da vaš partner ne dođe po vas. Tvrdi da je to neugodno i da je bolje samo ušetati u restoran, kafić ili gdje se već nalazite. 

2. Malo kasnite

- Zakasnite samo mrvicu. To je možda glupo, ali postoji nešto u tome što oni sjede tamo i vi samo ušetate. U svakom slučaju bolje nego da vi čekate njih - rekla je.

3. Izlasci samo vikendom navečer

Objasnila je da, ako netko nađe vremena za vas petkom i subotom navečer, kada se obično izlazi vani s prijateljima, to je vrlo dobar znak, te da ćete odmah vidjeti kakva je osoba ako pristane izaći s vama vikendom navečer. 

4. Ne šaljite poruke prije spoja

- Nemojte se unaprijed dopisivati. Ne biste trebali znati ništa o partneru prije nego što odete na spoj - savjetovala je.

5. Nemojte im govoriti o svojim očekivanjima za vezu

Rekla je da se na prvom spoju ne bi trebalo razgovarati o tome jer tada i atmosfera postane pomalo neugodna, a bolje je da ljudi budu opušteni. Na prvom spoju se, kako kaže, trebate samo bolje upoznati, a ne razgovarati o dubokim stvarima.

6. Ne zahvaljujte se poslije

Ovo bi se moglo činiti čudnim, ali prema Brenni, ne smijete nakon toga poslati poruku partneru i zahvaliti im se na večeri ili piću. Ona kaže da je bolje da im se zahvalite tijekom spoja.

7. Pričekajte nekoliko dana prije drugog spoja

Kaže da je vrlo važno da pričekate najmanje tri dana prije sljedećeg spoja iz razloga što se ne biste trebali činiti previše dostupnima i trebali biste ga pustiti da se malo 'prži na vatrici'. 

8. Nemojte biti na mobitelu tijekom spoja

Ovo bi se moglo činiti očiglednim, ali Brenna je savjetovala da se zaista maknete od svog telefona tijekom spoja. Kaže da trebate biti prisutni i slušati što vam partner govori, jer u suprotnom pokazujete nepoštivanje.

9. Nemojte se napiti

To se također nekako čini očiglednim, ali Brenna to također ističe. Tvrdi da je u redu piti nekoliko pića, ali da treba biti umjeren.

10. Idite na spoj očekujući prijateljstvo

Njezino pravilo ovdje znači da se ne opterećujete time da spoj mora dobro proći i da očekujete da možete dobiti prijatelja, ako već ne partnera. Objasnila je da samo trebate ući sa samopouzdanjem i imati na umu da se možete dobro zabaviti jer samo upoznajete novu osobu, što može evoluirati dalje. 

11. Zabavite se

Na kraju je zaključila da je najvažnija stvar da se zabavite jer je to prvi spoj i trebao bi biti zabavan prije svega. 

 

@brennaberg take my advice I’m begging you #firstdate #firstdateguide #firstdatetips #dating #moderndating #hinge #tinder #bumble #hingedating #datingtips #datingadvice #relationshipadvice #single #breakup ♬ original sound - Brenna Berg

 

Brennin video ubrzo je skupio preko 1,6 milijuna pregleda. I dok su se neki korisnici složili s nekim od njezinih pravila, mnogi se nisu slagali s pravilom broj četiri

- Zašto ne bih trebala znati ništa o njemu? Zašto bih uopće htjela ići na spoj s potpunim strancem? - napisala je jedna korisnica.

- Mislim da biste prije spoja s nekom osobom trebali s njima razgovarati barem tjedan ili dva - komentirala je druga. 

- Neću gubiti svoje vrijeme i sređivati se za nekoga o kome ne znam baš ništa. Potpuno krivo - dodala je treća.

Terapeutkinja otkriva što treba izbjegavati za dobar odnos sa svekrvom: 'Nemojte se nikada žaliti na muža!' 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije