Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strašno...

Žena otkrila da nikada ne koristi higijenske uloške već pamučne čarape - i to od stranaca

TLC
25.02.2021.
u 11:30

Iako to nogima izgleda smiješno i Goldy se suočava s neugodnim komentarima, ne planira mijenjati svoje navike.

Goldy Locks, pjevačica rock sastava iz SAD-a, jako je štedljiva i ekološki osviještena osoba - u nekim stvarima i pretjerano. 

U izjavi za emisiju Extreme Cheapskates TLC televizije Goldy je otkrila kako uvijek traži način da uštedi, pa čak i samo nekoliko kuna. Kaže kako je takva postala jer nije imala velike prihode, a s vremenom ju je ta štedljivost dovela do razvijanja neobičnih i pomalo bizarnih navika. Jedna od najčudnijih ima veze s održavanjem osobne higijene. Naime, umjesto higijenskih uložaka i tampona, Goldy je otkrila da koristi - stare čarape. Još gori dio je taj da ih ne kupuje već redovito odlazi u praonicu rublja i skuplja stare čarape stranaca.

Pogledajte video:

"Ljudi se smiju kad kažem da čarape koristim kao higijenske uloške, ali moj je način isplativiji i ekološki prihvatljiviji. Iako imam i perilicu i sušilicu rublja, ne perem odjeću osim ako nemam veću količinu", kaže i dodaje kako jednim pranjem potroši oko 3 do 5 dolara (18-30 kuna), a to joj je previše.

Njezinim čudnim navikama tu nije kraj. Ona, naime, nikada u baru ne plati piće već uzima druge ispijene čaše i od nekoliko njih napuni jednu sebi, prenosi The Sun. Benzin za automobil dijeli s članovima benda, a prozore tijekom vožnje nikada ne otvara jer kaže kako na taj način troši više energije za hlađenje ili zagrijavanje.

Iako to mnogima izgleda smiješno i Goldy se suočava s neugodnim komentarima, ne planira mijenjati svoje navike. "To je moj stil života i nije me briga što drugi misle."

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2

Komentara 1

DU
Deleted user
12:37 25.02.2021.

Dakle, kad pomisliš da ne može niže, VL nas uvijek iznenadi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije