Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže stručnjakinja

Želite se okušati u online traženju partnera? Evo na što trebate paziti u kreiranju svog profila

FILE PHOTO: The dating app Tinder is shown on a mobile phone in this picture illustration
AKHTAR SOOMRO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.10.2022.
u 06:00

Nemojte na fotografiji profila pokazati svoje neuredno rublje, nepospremljeni krevet i djecu ili kućne ljubimce koji nisu vaši ili nisu važni za vaš život.

Platforme koje vam obećavaju partnera iz snova mogu biti iritantne kad pretražujete more loših profila, kaže dating trenerica Adelle Kelleher; a evo što ona savjetuje, kako napraviti profil koji će privući one koje želite.

1. Koristite fotografije da ispričate priču

Nemate vremena da ostavite dojam na osobu koja gleda vaš profil pa se pobrinite da s jednom slikom ispričate priču; i pokažete svoje strasti, hobije i interese.

Na primjer, ako volite svog ljubimca, dodajte ga. Ako volite kuhanje, koristite sliku na kojoj pripremate  gozbu. Cilj je dati što bolju predodžbu o osobi kakva ste van fotografije.

Ljudi putem interneta pokazali kako izgleda rad od kuće s ljubimcima

FILE PHOTO: The dating app Tinder is shown on a mobile phone in this picture illustration
1/12

2. Smanjite selfije

Snaga profilne fotografije je u predstavljanju vas kao osobe; ne samo vašeg lica, trbušnih mišića, dekoltea i sl. Slike također trebaju odražavati realističan prikaz vašeg trenutnog izgleda, a ne kako ste izgledali prije tri godine ili s filterima pa stavite najmanje tri do pet fotografija koje predstavljaju ono što jeste.

3. Budite svjesni pozadine

Nemojte na fotografiji profila pokazati svoje neuredno rublje, nepospremljeni krevet i djecu ili kućne ljubimce koji nisu vaši ili nisu važni za vaš život.

Kod aplikacija za spojeve važan je način na koji se predstavljate; a to uključuje i okolinu koju pokazujete drugima.

4. Budite konkretni u onome što pišete

Sjajno je što volite putovati i planinariti—ali pogodite što? Vole i svi ostali u aplikacijama za upoznavanje. Ako doista uživate u nečemu, trebali biste objasniti zašto...

Dakle, umjesto da na svom profilu jednostavno napišete da volite putovati, navedite neki kontekst zašto su vam putovanja važna. Volite piti vino u kafićima u Parizu jer volite gledati ljude? Ili zip-lining u Meksiku jer ste ljubitelj uzbuđenja? Podijelite detalje kako biste mogli privući prave ljude koji iskreno cijene vas i vaše interese.

5. Budite pozitivni

Možete odlučiti istaknuti frustracije zbog neuspjeha u pronalaženju partnera tako što ćete podijeliti ono što ne tražite, no učinkovitija strategija za privlačenje pozitivnog partnera je fokusiranje na ono što volite i cijenite.

6. Koristite humor, ali nemojte pretjerati

Sarkazam i politički nabrijane šale mogu biti dobre za 'probiti led', ali samo ako poznajete publiku i uvjereni ste da će vas dobro shvatiti. To ne možete očekivati ​​od stranaca na aplikacijama pa se tamo često humor može činiti nepristojnim, bezosjećajnim ili jednostavno zbunjujućim.

Ako ne možete pronaći način da budete duhoviti bez mogućnosti da nekog uvrijedite, izbjegavajte šale.

Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije