Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi ne odobravaju

Majka izazvala raspravu jer je trogodišnjeg sina odvela na manikuru: ‘Puštam ga da se izrazi kako želi’

Tik Tok
26.10.2022.
u 15:30

Majka tvrdi da njezin sin uživa u tome, te da ne vidi nikakav problem

Jedna majka podijelila je kako vodi svog sina na uređivanje noktiju u salon, no ubrzo se susrela s brojnim negativnim komentarima i kritikama. Video je podijelila na Tik Toku, te napisala: "idemo mom trogodišnjem sinčiću urediti nokte", piše The Sun.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

U snimci majka i sin prvo hodaju po kiši do salona, a zatim, kada stignu, ona mu dopušta da odabere boju u koju će lakirati svoje nokte. On je odabrao narančastu boju 'kao bundeva', a majka se našalila da nikada nije tako mirno sjedio. Zatim prikazuje sina kako strpljivo čeka da njegova manikura bude gotova. Nakon što je njegov tretman završio, čekao je da mama bude gotova, jedući slatkiše iz staklenke u salonu. 

- Evo krajnjeg rezultata, pogledajte naše noktiće. Za sve one koji misle napisati neki negativni komentar, poručujem vam da nas nije briga. Puštam ga da se izražava kako god želi - rekla je majka dok su ona i sinčić pokazivali svoje svježe nalakirane nokte. 

 

@cunninghamandco Pamper kinda day #nail#toddlersoftiktok#StopScammerTime#DidYouYawn#fyp#viral#trending#relatable#mumsoftiktok#funny ♬ CUFF IT - Beyoncé

 

Bez obzira na to što je rekla, neki korisnici su svejedno odlučili napisati ružne komentare jer im se nije svidjelo što svog sina vodi na manikuru. 

- Njegov tata bi se trebao sramiti - glasio je jedan takav komentar. 

No, bilo je više onih koji su joj pružili podršku, te pisali da je to super ideja.

- Sviđa mi se što ste tako otvoreni prema tome, sjajno - napisala je jedna korisnica. 

- Svatko može urediti nokte, bez obzira na spol. Ne vidim u čemu je problem - komentirala je druga. 

Otac troje djece i inženjer robotike obožava nositi štikle i suknje: 'Ne vidim ništa čudno u tome'  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije