Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali trikovi

Želite ovakve nokte? Nema problema, možete ih sami jednostavno oslikati

nokti
Foto: screenshot/youtube
1/2
01.01.2014.
u 12:12

U ovim savjetima mi ćemo koristiti neke boje po vlastitom izboru, ali vi ih, naravno, ne morate slijediti. Učinite od svojih noktiju vaša umjetnička djela prema izabranom outfitu.

Kada znate kako nešto napraviti sve je lako. Ne moramo nužno ići u neki salon za uljepšavanje da bismo zablistali. Šminkanje, frizuru, ali i prava mala umjetnička djela na noktima možemo napraviti sami.

Ako nemate kod kuće neke naljepnice za nokte, šljokice ili perlice s kojima biste ih ukrasili, evo nekoliko jednostavnih ideja da na Silvestrovo budete jedinstvene.

U ovim savjetima mi ćemo koristiti neke boje po vlastitom izboru, ali vi ih, naravno, ne morate slijediti. Učinite od svojih noktiju vaša umjetnička djela prema izabranom outfitu.

1. Leopard uzorak

Ponovno se vratio u modu i dok je nekome previše "kič", drugima je simbol elegancije i stila. Kako god bilo, možete ovu ideju iskoristiti za urediti svoje nokte i koristiti boje lakova koje vama odgovoraju. Mi smo se odlučili za jednostavnu crno- bijelu kombinaciju koju možete ostaviti takvom ili pak "podići" nekim življim bojama.

Na nokte nanesite bazni lak, zatim i "korektor" bijeli. Pustite da se sloj po sloj laka osuši prije nego krenete s novim slojem.

S tankim kistom koji ste umočili u crni lak za nokte iscrtajte oblike kao na fotografiji.

Po želji, možete ih i obojiti nekom drugom bojom...

Na kraju nanesite bezbojni lak ili top coat za brzo sušenje.

2. Crno-rozo-crno

Kao i u prethodnom primjeru prvo na nokte nanesite bazni lak, a zatim i bijeli. Na spužvicu za make up nanesite lak kao na fotografiji i utapkajte na nokat. Za svaki nokat nanovo nanesite lak na spužvicu.

Odmah nakon nanošenja na spužvicu utapkajte na nokat. Isti postupak ponovite sa svakim noktom.

Kada su se svi nokti posušili ponovite postupak još jednom da dobijete jaču boju, a zatim nanesite bezbojni lak ili top coat za brzo sušenje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije