Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CEH PREDLAŽE

Zbog svinjske gripe u kafićima mjesec dana bez cigarete

Pušenje
AFP
12.11.2009.
u 15:13

– Dajmo doprinos tome da naši gosti što manje obolijevaju jer će samo zdravi dolaziti u naše objekte – kaže predsjednik Ceha Zlatko Puntijar.

Ceh ugostitelja Hrvatske obrtničke komore poziva članove da unatoč nedavnim izmjenama Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda u sljedeća tri do četiri tjedna zabrane pušenje u svojim prostorima ili da goste zamole da ne puše.

– Dajmo doprinos tome da naši gosti što manje obolijevaju jer će samo zdravi dolaziti u naše objekte – kaže predsjednik Ceha Zlatko Puntijar.

Ključne riječi

Komentara 4

MO
morales
19:54 12.11.2009.

bravo!

OB
-obrisani-
10:56 13.11.2009.

Izbrisaše me. Ali pošto je informacija važna onda sam prekucao sa ćirilice na latinicu. Evo latinične varijante : Akademik Valentin Vlasov, direktor Instituta hemijske biologije i fundamentalne medicine Ruske akademije nauka, smatra da epidemija „svinjskog gripa“ ne postoji. „Ono štoo vidim danas-jeste korišćenje sredstava javnog informisanja u komercijalne svrhe. Rezultat te delatnosti nije tobož spasenje života, već pražnjenje polica apoteke.“ Rekao je директор Института хемијске биологије и фундаменталне медицине Руске академије наука Valentin Vlasov za intervju agenciji IA Regnum.

JU
junije
09:38 13.11.2009.

zanimljiva logika, ali kako će to smanjiti mogućnost zaraze? i zašto se takva fama diže zbog virusa koji je nešto manje smrtonosan od sličnih?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije