Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte

Zašto prijateljstvo s povlasticama skoro nikada ne uspije?

Shutterstock
16.01.2020.
u 09:30

Ideja o prijatelju s povlasticama na prvu uvijek zvuči odlično: imate prijatelja s kojim možete prolaziti odlične trenutke, slobodni ste viđati druge ljude, ali nemate ništa protiv ni da se to pretvori u nešto ozbiljno. Mislite si što može poći krivo.

Problem je što uvijek nešto pođe krivo, a na kraju je upropašteno prijateljstvo. Prije nego uplovite u odnos gdje imate samo fizički dodir s nekim bez romantike, pročitajte što je MSN.com napisao što se sve može dogoditi.

1. Iako ste sada na istoj strani to se može brzo promijeniti
Oboje želite vezu bez obaveza, a onda jedno od vas razvije osjećaje. Možda na početku i niste bili zainteresirani za emocionalnu povezanost, ali nekoliko mjeseci kasnije prioriteti vam se mijenjaju. 

2. Netko će to prekinuti
Ako nitko od vas ne razvije osjećaje, jedan će taj odnos naglo prekinuti. Ući će u vezu s nekim drugim i shvatiti da mu je dosta ovog odnosa. 

3. Vidjet ćete da flertuju s drugima
Prijatelji ste i željet ćete se družiti izvan spavaće sobe, a to znači da ćete ih vidjeti kako flertuju s drugim ljudima. Iako nekima to nije problem, barem ne napočetku, ljubomora se kad tad razvije. 

4. Mijenja se situacija u vašem društvu
Ne morate raditi ono što bi vaši prijatelji željeli, ali ako spavate s nekim iz društva, promijenit će se način na koji na vas dvoje gledaju. Možda neće svi to podržavati, pa ćete se naći u neugodnim situacijama.

5. Vaše prijateljstvo vjerojatno je odmah uništeno
Možda, možda uspije vaš plan da budete prijatelji s povlasticama, a kada vam to dosadi nastavite biti samo prijatelji. Ovaj scenarij jako se rijetko događa.

Možda vam u ljubavi pomognu savjeti kumica s placa:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije