Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saznajte!

Ovo su greške koje radite kod ulaska u novu vezu!

GettyImages
08.01.2020.
u 21:23

Mnogi ljudi prebrzo ulaze u vezu te one često ne uspijevaju zbog toga.

Svi su uzbuđeni kada uđu u novu vezu ili počnu izlaziti s nekim novim. I kod tog silnog uzbuđenja lako je zaboraviti da još niste u cijelosti upoznali osobu i prebrzo uđete u vezu. Postoji nekoliko grešaka na koje biste trebali pripaziti kada počinjete vezu, piše msn.com.

Nemojte planirati više od jednog spoja u tjednu, a pogotovo ne planirajte vidjeti svog partnera svaki dan. Vaš mozak treba vremena da procesuira osobu te vam ona treba nedostajati kako biste stvarno vidjeli je li vam se sviđa.

Nemojte im se javljati svakih sat vremena. Ako im svakih sat vremena šaljete poruke, to je znak da se bojite da će izgubiti interes za vas i trebate potvrdu da ste još u dobrim odnosima.

Upoznavanje roditelja nakon samo nekoliko spojeva, velika je greška i trebat je izbjegavati. Idelano vrijeme za upoznavanje roditelja je kada ste pet do šest mjeseci u ozbiljnoj vezi. 

Ako ste upravo izašli iz veze, nemojte se žuriti i ulaziti u novu vezu samo da ne budete sami. Treba vam vrijeme da shvatite zašto je vaša veza završila i kako se osjećate zbog toga.

Pričanje o planovima za budućnost sa osobom koju ste tek upoznali je velika greška. Nikad ne znate kako će se vaša veza razvijati i što vaš partner ima u planu. Takvi razgovori vode se kada se već poznajete.

Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilicak
06:30 09.01.2020.

umrli su mi i otac i mati. upoznao sam zensku 10 godina mlađu od mene. nakon litre vina htjela je upoznat moje roditelje. rekao sam joj za to da se mora sa zgrade baviz ili pod auto skočit.

SG
sgseggr
02:23 09.01.2020.

Koja je poanta ovog clanka ? Ovo je kao za pubertetlije clanak. Ako nisi nista naucio iz prethodne veze, onda niti nemoj ulaziti u novu vezu. To je no1 & noX pravilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije