Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Zaručnik me ostavio prije šest mjeseci, a sada ima nekog drugog - muškarca'

Osjeća se kao da su joj se svi smijali iza leđa, a i pita se zašto je uopće bio s njom ako je homoseksualac.
27. veljače 2021. u 21:38 1 komentara 1993 prikaza
Foto: shutterstock

- Moj  zaručnik i ja bili smo zajedno tri godine, ali on me napustio prije šest mjeseci rekavši da nije spreman za brak i da treba vremena. Ostali smo dobri prijatelji, ali potajno sam se nadala da će se vratiti. Sad sam preko zajedničkih prijatelja saznala da se viđa s nekim drugim i to s muškarcem - napisala je jedna djevojka za psihoterapeutkinju Deidre.

Psihoterapeutkinja otkrila zašto žene ne bi trebale nikada glumiti orgazam:

1 / 1
seks, orgazam

Također je saznala da ju je varao s drugim muškarcima tijekom cijele njihove veze. Osjeća se kao da su joj se svi smijali iza leđa, a i pita se zašto je uopće bio s njom ako je homoseksualac. Želi mu to sve reći, ali ne može se suočiti s njim pa pita za savjet.

- Teško ste povrijeđeni i osjećate se poniženo, ali je bolje da ste istinu saznali sada, a ne nakon što ste ušli u brak i dobili djecu. Srećom, shvatio je da vjenčanje nije dobro za vas. Sigurna sam da vam se nitko ne smije. Ako išta drugo, osjećali bi se užasno za vas. Previše je rano da mu sada oprostite, ali s vremenom ćete se možda osjećati spremnima za razgovor- odgovorila joj je stručnjakinja.

Znate li što se događa s vašim tijelom ako kavu pijete odmah nakon buđenja?

Nevjerojatna priča Cura i dečko upoznali međusobno roditelje pa doznali da se zapravo poznaju – od rođenja Iluzija Koju životinju ste prvu ugledali, lava ili zebru? Odgovor otkriva kakva ste osoba Super recept Lagani kolačići koji su pola krafna pola muffin brzo se spremaju, a odlični su uz kavu ili čaj
Šibenik: Ispred nekih trgovina već se stvaraju gužve
RAZLIČIT STANDARD ŽIVOTA
Vratio se iz Irske i razočarao: ‘Neki su proizvodi u Hrvatskoj luksuz i duplo skuplji nego u Dublinu'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice