Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li opravdano?

Tallinn je ove godine osvojio titulu najljepšeg adventskog sajma u Europi

Tallinn Christmas Market in 2018.
12.12.2018.
u 15:13

U anketi je sudjelovalo 208 tisuća glasača diljem svijeta

Organizacija European Best Destinations kaže kako je baš ovaj adventski sajam ima sve - od ugođaja, preko povijesne lokacije do predivnih starih grada i tradicije. 

Foto: Tallinn Christmas Market in 2018.

U proteklih pet godina Strasbourg i Zagreb osvajali su titulu Najbolje europskog božićnog sajma i tako donijeli do 40 posto više posjetitelja, primjerice u Zagrebu. Ove godine Zagreb se nije mogao kandidirati, jer je već tri puta proglašen najljepšim.

Foto: Tallinn Christmas Market in 2018.

Osim toga, više od 10 milijuna puta mediji su popratili događanja koja prate ove sajmove. Od 2009. godine, European Best Destination u partnerstvu s 300 europskih turističkih zajednica i EDEN Networkom promovira kulturu i turizam u Europi, a to prate milijuni putnika, medija i profesionalaca iz branše turizma. 

Testirali smo gastronomsku ponudu zagrebačkog Adventa

 

Ključne riječi

Komentara 6

DR
Drmiha
17:52 12.12.2018.

vorda, ako vec imas namjeru pljuvati po svemu sto je pozitivno u hrvatskoj onda to radi sa stilom, da bude bar malo uvjerljivo a ne da pravis budalu od sebe. Znaci potrudi se nekada procitati cijeli clanak a ne samo naslov. Jer da si procitao onda bi znao da Zagreb nije ni imao pravo kanditature zato sto je 3 puta proglasen za pobjednika. Ili si procitao ali dok si smisljao sto bi ruzno mogao napisati vec si zaboravio sto pise u clanku.

NA
narcis660
22:52 12.12.2018.

Statusom koji nam je vec trecu godinu za redom dodjeljen govori upravo to da smo najbolji......sve ostalo su zablude Advent u Zagrebu je nešto po čemu nas već prepoznaju .!!!!Bravo !!

BA
Barak
06:10 13.12.2018.

nema okolo strazara sa strojnicama a niti kamenih barijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije