Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni su

‘Udana sam, ali spavam s drugim muškarcima - mom suprugu to ne smeta’

Rae Nemetsky/TikTok
28.05.2022.
u 22:21

Otkrila je da su ona i suprug u sretnom braku, ali bez obzira na ljubav i sreću ona spava s drugim muškarcima.

Rae Nemetsky, 22-godišnja majka odlučila je podijeliti priču o otvorenom braku na društvenim mrežama, ali nije baš naišla na odobravanje pratitelja. Otkrila je da su ona i suprug u sretnom braku, ali bez obzira na ljubav i sreću ona spava s drugim muškarcima - i njemu to uopće ne smeta.

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

Kaže kako je sve zapravo bila njegova ideja. Godinu dana nagovarao ju je da pronađe još seksualnih partnera, a iako joj je u početku sama pomisao na to bila neugodna, pristala je kako bi zadovoljila njegove fantazije. "Pokušala sam jer sam znala da će ga to usrećiti, a ako je on sretan - i ja sam. Sama biram muškarce s kojima spavam i ne smatram to aferom jer imam njegovo dopuštenje. On ne spava s drugim ženama."

Rae kaže da druge osobe ne utječu na njihov odnos i da je suprug i dalje najbolji seksualni partner kojeg je imala. 

"Suprug ne poznaje te muškarce, uglavnom ih pronađem na Tinderu", kaže ova mlada mama i dodaje da gotovo cijela obitelj zna za njihov otvoreni brak i nitko ih ne osuđuje. 

Mnogi pratitelji su je osudili u komentarima, pa je Rae ugasila profil na TikToku - iako je imala 57 000 pratitelja, prenosi The Sun.

Dva nerazdvojna psića iz skloništa, Peanut i Cashew, su se vjenčali i imali pravu ceremoniju ❤

Komentara 6

IV
ivica.vranjic
07:55 29.05.2022.

I po kojoj tarifi? Pitam za prijatelja.

ZA
Zagreb2711
08:03 29.05.2022.

Svasta u Americi

RE
Renama
23:33 28.05.2022.

Još je i majka? Blago njima ....🙄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije