Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDI ISPROBATI

Kuhar otkrio tajni sastojak s kojim će vaša piletina uvijek biti hrskava i sočna

Tik Tok
27.05.2022.
u 07:00

Za pripremu su vam potrebne samo dvije minute, a treba vam samo nekoliko jednostavnih sastojaka

Ako ste ljubitelj piletine onda znate da dobro pečena piletina mora biti sočna i hrskava jer je tako ukusnija i bolja. Jedna kuharica je na TikToku jpodijelila pametni trik za pečenje piletine kojim ona svaki put ispadne baš kako treba.

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put

1/5

Kako piše The Sun, kuharica je napomenula da vam za ovaj trik neće trebati nikakvi skupi sastojci, niti ćete u kuhinji morati provesti sate. Sve je vrlo jednostavno. Sve što trebate je na piletinu dodati maslinovo ulje i začine, ali ne trebate ništa mjeriti, stavite onoliko koliko vi želite. Zatim dodatjte tajni sastojak - jogurt, koji će piletinu učiniti sočnom. Nakon toga ostavite da odstoji najmanje sat vremena, prebacite u posudu za pečenje i dodajte malo vode. Pecite sat vremena.

Ako ste jako gladni i ne možete čekati toliko dugo, kuharica kaže da ne morate čekati da odstoji sat vremena, nego možete odmah ispeći jer će svejedno biti sočna, no svakako će biti bolje ako pustite da se malo marinira. 

 

@themodernnonna Juiciest 6 Ingredient Chicken that takes 2 minutes to prep! #chickenrecipe #chickenrecipes #chicken ♬ original sound - THEMODERNNONNA

Video je prikupio više od 900 tisuća pregleda,a mnogi korisnici bili su impresionirani ovim savjetom, te su joj u komentarima zahvalili što ga je podijelila.

- Odličan trik, moram ga isprobati što prije! - napisao je jedan korisnik.

- Obožavam vaše recepte, uvijek su fantastični - dodala je druga korisnica. 

Novo označavanje roka trajanja hrane: Riža, kava, čajevi... bez oznaka trajnosti na pakiranju?

Komentara 1

LU
LukaMasek
07:33 27.05.2022.

Odlično

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije