Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao gladan

U zrakoplovu naručio sendvič za 40 kuna, a onda ostao neugodno iznenađen onime što je dobio

15.01.2019.
u 10:09

Sendvič nije bio ono čemu se nadao jer je bio punjen tek margarinom i listom salate

Kad niste baš dobre volje, a nalazite se u zrakoplovu, ne može puno toga pomoći, no ukusan sendvič definitivno je dobra ideja! To je mislio i jedan muškarac kojeg je glad ulovila na letu od Balija prema Australiji, no nije ispalo onako kako se nadao. 

Nick Mosley iz iz Brigtona letio je zrakoplovnom kompanijom Jetstar Airways poželio je "trostruki" sendvič, ali ono što je dobio nije ispunilo njegova očekivanja, a ostao je i pomalo praznog želuca. 

Platio je sendvič 9 australskih dolara, što je nešto više od 40 kuna, a čim je otvorio sendvič, otkrio je da nešto nedostaje! Naime, u njemu su se nalazili samo margarin i list salate, dok je u drugom sendviču bio dodan komadić jajeta. Fotografiju je podijelio na Twitteru, a aviokompanija brzo mu je odgovorila te su rekli da se ispričavaju zbog neobičnog punjenja u sendviču te su rekli kako će dalje razmotriti problem, prenosi The Mirror. 

Iako se tvrtka brzo ispričala, Nick je ipak za The Sun rekao kako, nakon ovog sendviča, čak i hrana na benzinskim postajama izgleda poput gastronomske gozbe. Dodao je:

- Mislim da hrana u zrakoplovu, bez obzira na to je li uključena u cijenu karte ili se naknadno kupi, mora biti poštena i dobar odraz cijene. Uvijek će na letovima biti onih koji putuju jako dugo, a ovakva hrana onda ima loš direktan utjecaj, kako na njih, tako i na njihov novčanik. 

>> Pogledajte reakciju djevojčice koja prvi put vidi oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
11:00 15.01.2019.

Čovječe zgurao bi ga u pakaš onome ko mi servira tako nešto za tu cijenu ali doslovno zgurao pa neka joj u slast bude,uglavnom stjuardese,žene dijele hranu i piće!

Avatar HajdukLika
HajdukLika
21:28 15.01.2019.

Kod nas bi za tu lovu dobio tri lička hamburgera - kruh, pljeskavica, kruh ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije