Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Tvrdi da postoji 'gen za varanje': Imala sam aferu s više od sto muškaraca

Ova žena iz Londona čvrsto vjeruje da varanje potječe iz obitelji, a i sama je imala mnogo afera.
23. prosinca 2019. u 20:51 29 komentara 17825 prikaza
Foto: Illicit Encounters

Istraživanje, koje je provela stranica za spjanja ljudi Illicit Encounters, pokazalo je kako je moguće da postoji "gen za varanje" koji prolazi korz obitelj, piše Mirror.

Više od trećine ispitanica rekle su kako osjećaju da imaju "dozvolu" za varanje jer je njihova majka imala afere. Dok muškarci više varaju ako su im očevi imali afere. 

Blagdanski stol Ne propustite priliku Kako ste proslavili blagdane? Pošaljite nam fotke svojih blagdanskih stolova i osvojite vrijednu nagradu

 

No, jedna ispitanica čvrsto vjeruje u postojanje "gena za varanje".
Gweneth Lee tvrdi da je imala aferu sa više od sto muškaraca u posljednjih trideset godina, a čak tri četvrtine tih muškaraca imali su roditelje koji su varali. 

Ova 47-godišnjakinja iz Chelsea u Londonu kaže kako vjeruje da varanje potječe iz obitelji zato što djeca, čiji su roditelji varali, imaju strah od povezivanja i odanosti te će vjerojatno imati afere. 

 | Autor :

Gweneth na primjer daje jednog muškarca s kojim je imala aferu. On je bio oženjen, a njegova majka se udavala tri puta. Nakon što mu je majka saznala za aferu, čuvala je njegovu tajnu jer, kao što je sama rekla, ga ne može osuđivati nakon svega što je ona napravila. 

Također kaže kako varanje i afere zbližuju obitelji jer kćeri koje imaju afere se povjeravaju svojim majkama, a velika vjerojatnost je i da one varaju, pa izmjenjuju savjete i tračeve. 

Lino PRIRODNO I FINO Od majčinog mlijeka do kompletnog menija: Kako odabrati nabolje namirnice za vašu bebu
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
 • toljaga22:

  I kako tebe nazvat, a da me ne blokiraju? Influencerica?

 • šegomantruša:

  U prvom trenutku sam mislio da su ovo isječak iz nekog doktorskog rada - ali vidim da se ipak radi o članku s izričito naglašenim znanstvenim temeljem.

 • Avatar Pepica.Pušić
  Pepica.Pušić:

  A i vi muški nemate kriterija...