Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI OVO MOGUĆE?

Tvrdi da postoji 'gen za varanje': Imala sam aferu s više od sto muškaraca

Illicit Encounters
23.12.2019.
u 20:51

Ova žena iz Londona čvrsto vjeruje da varanje potječe iz obitelji, a i sama je imala mnogo afera.

Istraživanje, koje je provela stranica za spjanja ljudi Illicit Encounters, pokazalo je kako je moguće da postoji "gen za varanje" koji prolazi korz obitelj, piše Mirror.

Više od trećine ispitanica rekle su kako osjećaju da imaju "dozvolu" za varanje jer je njihova majka imala afere. Dok muškarci više varaju ako su im očevi imali afere. 

 

No, jedna ispitanica čvrsto vjeruje u postojanje "gena za varanje".
Gweneth Lee tvrdi da je imala aferu sa više od sto muškaraca u posljednjih trideset godina, a čak tri četvrtine tih muškaraca imali su roditelje koji su varali. 

Ova 47-godišnjakinja iz Chelsea u Londonu kaže kako vjeruje da varanje potječe iz obitelji zato što djeca, čiji su roditelji varali, imaju strah od povezivanja i odanosti te će vjerojatno imati afere. 

Gweneth na primjer daje jednog muškarca s kojim je imala aferu. On je bio oženjen, a njegova majka se udavala tri puta. Nakon što mu je majka saznala za aferu, čuvala je njegovu tajnu jer, kao što je sama rekla, ga ne može osuđivati nakon svega što je ona napravila. 

Također kaže kako varanje i afere zbližuju obitelji jer kćeri koje imaju afere se povjeravaju svojim majkama, a velika vjerojatnost je i da one varaju, pa izmjenjuju savjete i tračeve. 

Ključne riječi

Komentara 29

TO
toljaga22
22:39 23.12.2019.

I kako tebe nazvat, a da me ne blokiraju? Influencerica?

DU
Deleted user
20:57 23.12.2019.

U prvom trenutku sam mislio da su ovo isječak iz nekog doktorskog rada - ali vidim da se ipak radi o članku s izričito naglašenim znanstvenim temeljem.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
21:13 23.12.2019.

A i vi muški nemate kriterija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije