Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARTY!

Trikovi za najbolju kućnu novogodišnju zabavu

shutterstock
29.12.2019.
u 20:25

Nova godina samo što nije došla, a znate li vi kako ćete provesti svoju?

Ako ne znate gdje biste išli za Novu godinu, možda je najbolje da ostanete doma. To jest, da imate kućnu novogodišnju zabavu. A mi vam donosimo neke trikove da vaša novogdišnja zabava bude najbolja do sad.

Najvažnija stvar kod Nove godine je šampanjac, a kako biste sebi olakšali stvari, a i gostima uljepšali večer, postavite bar sa raznim vrstama šampanjca. Tako ćete gostima dati pravo na izbor svog pića, a i kada se ponoć približi svatko će se moći pobrinuti da imaju svoj šampanjac pa vi nećete imati takvih briga. 

Kada se radi o alkoholu općenito, možete se dogovoriti sa svojim gostima da svatko donese svoju bocu, to jest na taj način ćete uštediti, a i osigurati da će svi imati nešto za piti. 

Zatim, kada se radi o hrani, ne morate kuhati ništa posebno, nego vam je najvažnija jednostavnost. Najbolje je napraviti takozvanu finger food koju vaši gosti mogu jesti stojećki, kao što su kanapei

Kako biste još uštedjeli, a i uljepšali Novu godinu, sami napravite konfete od raznobojnih papira. Samo ih izrežete na malene komadiće, stavite u posudu i spremni ste za slavlje. 

Još jedna stvar koju biste mogli napraviti su dodaci za slikanje, kao što su naočale, brkovi, šeširići i slično. Vrlo su jednostavni za napraviti, a uljepšati će vam svaku fotografiju. 

Na samom kraju, odaberite temu ili boju novogodišnje zabave. Uvijek vam je lakše ukrasiti dom kada znate točno što želite, a i jednostavnost je uvijek elegantna te se zato možete odlučiti za zlatnu i crnu boju. 

Pogledajte što vaš dom inače govori o vama: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije