Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tri nova okusa Gavrilovićevih premium pašteta!

Gavrilović paštete
PR
Autor
PR članak
02.07.2012.
u 09:58

Novi okusi, svježi trendy dizajn i iznimna kvaliteta namirnica unaprijed jamče uspjeh ovih novih zvijezda!

Jetrena pašteta 1938., Pašteta s pršutom i Pašteta s maslinama prava su poslastica za ljetno osvježenje. Jetrena pašteta 1938. dobila je ime po godini kada je Gavrilović po prvi put proizveo jetrenu paštetu tada pakiranu u hermetički zatvorene kutije, preteče današnjih limenki. Osim po ekskluzivnoj crnoj limenci, ova pašteta razlikuje se od ostalih na tržištu i po visokom udjelu jetre od čak 30% zbog čega ima profinjeni okus sa slatkastom notom. Za sve potrošače željne drugačijih kombinacija okusa, pripremili smo paštetu obogaćenu pravim pršutom te paštetu sa sočnim zelenim maslinama.

Sva tri nova okusa Gavrilovićevih pašteta jedinstvena su na tržištu. Paštete su pakirane u limenkama od 100g, a bolju vidljivost na polici osigurali smo dodatnim pakiranjem u kartončić. Novi okusi, svježi trendy dizajn i iznimna kvaliteta namirnica unaprijed jamče uspjeh ovih novih zvijezda!

Marketinška podrška: OOH kampanja, tornjevi na plažama, prim prodaja i degustacije u odabranim prodavaonicama, POS materijali

Proizvođač: Gavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja

Besplatni potrošački telefon: 0800 1690

Web site: www.gavrilovic.hr, www.facebook.com/Gavrilovic1690 http://twitter.com/Gavrilovic1690

E-mail: jelica@gavrilovic.hr 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?