Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opaka lekcija

Tinejdžeru stranac očitao bukvicu: Nije htio spustiti noge sa sjedala u javnom prijevozu

Twitter
18.03.2019.
u 14:38

Koliko ga je iznenadio potez muškarca u srednjim godinama vidjelo se na njegovom licu, a žena koja je bila s dječakom, pokušala je intervenirati nakon što je "izvukao" noge i spustio ih sa sjedala.

Ova današnja djeca...Nerijetko to možemo čuti posljednjih godina. I to ne samo u našem okruženju, već i u drugim zemljama. Nove generacije mnoge stvari rade drugačije pa ne čudi stoga iznenađenje starijih generacija na razne njihove poteze.

Nerijetko se i dogodi da im "svašta prođe nekažnjeno", no ne i jednom tinejdžeru koji se vozio u podzemnoj željeznici u New Yorku. 

Dječak je zauzeo tri sjedaća mjesta, podignuvši noge na sjedalo i pritom nije podizao pogled s ekrana svog pametnog telefona. Odbio je spustiti noge i ustupiti sjedalo trojici ljudi koji su htjeli sjesti. Jednom gospodinu je dosadilo njegovo ponašanje, pa je odlučio poduzeti neobičan potez.

Jednostavno je sjeo na mladićeve noge, objavila je jedna djevojka Isabel na Twitteru koja je svjedočila  ovoj situaciji. 

 

 

Koliko ga je iznenadio potez muškarca u srednjim godinama vidjelo se na njegovom licu, a žena koja je bila s dječakom, pokušala je intervenirati nakon što je "izvukao" noge i spustio ih sa sjedala. No ne i kada je trebalo, odnosno naučiti dječaka da je takvo ponašanje - neprihvatljivo!

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova - Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

Ključne riječi

Komentara 1

JE
jejeee
19:44 18.03.2019.

bahato neotesano smece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije