Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Tinejdžeru stranac očitao bukvicu: Nije htio spustiti noge sa sjedala u javnom prijevozu

Koliko ga je iznenadio potez muškarca u srednjim godinama vidjelo se na njegovom licu, a žena koja je bila s dječakom, pokušala je intervenirati nakon što je "izvukao" noge i spustio ih sa sjedala.
18. ožujka 2019. u 14:38 1 komentara 3726 prikaza
Foto: Twitter

Ova današnja djeca...Nerijetko to možemo čuti posljednjih godina. I to ne samo u našem okruženju, već i u drugim zemljama. Nove generacije mnoge stvari rade drugačije pa ne čudi stoga iznenađenje starijih generacija na razne njihove poteze.

KAKAV PEH ZA CARA Blamaža na karnevalu: Ovakvoj nezgodi se nitko nije nadao

Nerijetko se i dogodi da im "svašta prođe nekažnjeno", no ne i jednom tinejdžeru koji se vozio u podzemnoj željeznici u New Yorku. 

Dječak je zauzeo tri sjedaća mjesta, podignuvši noge na sjedalo i pritom nije podizao pogled s ekrana svog pametnog telefona. Odbio je spustiti noge i ustupiti sjedalo trojici ljudi koji su htjeli sjesti. Jednom gospodinu je dosadilo njegovo ponašanje, pa je odlučio poduzeti neobičan potez.

Incident u vlaku Incident u vlaku VIDEO Kakav bezobrazluk! Vrijeđala putnike i sukobila se s kontrolorom

Jednostavno je sjeo na mladićeve noge, objavila je jedna djevojka Isabel na Twitteru koja je svjedočila  ovoj situaciji. 

 

 

Koliko ga je iznenadio potez muškarca u srednjim godinama vidjelo se na njegovom licu, a žena koja je bila s dječakom, pokušala je intervenirati nakon što je "izvukao" noge i spustio ih sa sjedala. No ne i kada je trebalo, odnosno naučiti dječaka da je takvo ponašanje - neprihvatljivo!

iznenađenje Kćeri iznenadile majku s tortom, s natpisom koji nitko ne bi očekivao

Pogledajte i video Putnica izbačena iz zrakoplova - Pljuvala, vikala i vrijeđala putnike

ZADIRANJE U PRIVATNOST
Skandal na granici: Novinara Večernjeg lista policija skinula do gola zbog filtera za cigarete
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?