Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

Tiktokerica otkrila neobičan trik: 'Podočnjake smanjujem smrznutim krastavcima!'

Tik Tok
14.04.2022.
u 11:30

Krastavac je 95 posto napravljen od vode, tako da se ne morate brinuti da će oštetiti vašu kožu ako zaboravite isprati lice - objasnila je tiktokerica.

Često se na društvenim mrežama dijele beauty trikovi i savjeti među kojima se nađu i neki zaista korisni; koji nam mogu uštedjeti vrijeme i novac. Jedan je takav jednostavni beauty trik nedavno objavljen i na TikToku, a autorica tvrdi da s njim možete uštedjeti novac koji biste inače potrošili na kreme za podočnjake.

Tri stvari koje morate napraviti da vam make up potraje cijeli dan

1/8

Kako piše The Sun, djevojka u videu demonstrira kako se tamnih podočnjaka ispod očiju.rješava sa smrznutim krastavcem koji joj je, kaže, pomogao smanjiti podočnjake i općenito očistio kožu.

- Svako jutro na oči stavljam smrznuti krastavac i zaista djeluje! Rezultati su se počeli primjećivati nakon otprilike dva tjedna, a najbolje je što uopće više ne trebam skupe proizvode za njegu kože oko očiju - rekla je u videu.

Nakon što su se mnogi pratitelji zainteresirali za njen način borbe protiv podočnjaka, Tiktokerica je podijelila i drugi video u kojemu je dala više informacija o svojoj rutini.

 

@adventureswithana88

This cucumber has changed the game for me !

♬ Instrumental Background Music - Derin Uyku

- Ujutro prvo lice operem vodom i masiram smrznutim krastavcem oko tri minute. Krastavac pustim da odstoji na licu oko 15 minuta, a nakon što ga isperem nanesem još i hidratantnu kremu. - rekla je. A kako čak 95 posto krastavca čini voda, ne morate, kaže brinuti da će vam oštetiti kožu ako zaboravite oprati lice i dulje ga ostavite da djeluje.

- Počela sam raditi isto što i ti i vidim jako dobre rezultate! - napisala je jedna korisnica.

- Koristim ovo već tjedan dana i moja koža je divna. Hvala ti na ovom odličnom savjetu - dodala je druga.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije