Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dajte svoj glas u anketi!

Tedeschi, Radić, Sloković... Biramo najbolje odjevenu Hrvaticu u protekloj godini

05.12.2018.
u 12:19

Bliži se kraj godine pa smo se prisjetili genijalnih stylinga poznatih Hrvatica, a na vama je da odaberete koja ima najbolji stil

Cijele godine pisali smo o odjevnim kombinacijama u kojima su zgodne Hrvatice blistale na društvenim događanjima, ali i u privatnom životu, a vrijeme je da odaberete onu koja vas je najviše osvojila! 

Iva Radić

Nitko jednostavne komade ne nosi tako dobro i s toliko stila poput Ive Radić. Na njoj i najobičniji komadi poput skinny traperica i obične majice izgledaju jako stylish, a bez problema može isfurati i upečatljive komade. 

1/5

Jadranka Sloković

Odvjetnica je poznata po klasičnom stilu odijevanja u kojem bijele košulja, odijela i glomazni kaputi vode glavnu riječ, a crveni ruž i valovita bob frizura njezin su zaštitni znak. U slobodno vrijeme ne izlazi iz traperica koje joj super pristaju!

1/5

Marina Matić

Dizajnerica koja stoji iza brenda Larie nerijetko nosi upravo dizajn s vlastitim potpisom, a uz takve komade najčešće kombinira one s dizajnerskim potpisom. Nedavno je rodila, a bila je i jako stylish trudnica!

1/5

Ana Petričić Gojanović

Vlasnicu PR agencije rijetko možemo vidjeti u bojama, a njezin najčešći odabir su bijela i crna. Ipak, te (ne)boje na njoj ne izgledaju nimalo dosadno, već zna kako ih kombinirati i upotpuniti zanimljivim modnim dodacima. 

1/5

Đurđa Tedeschi

Umirovljena sutkinja češća je gošća na listama najbolje odjevenih dama na domaćoj sceni, a nerijetko je nazivaju i modnom ikonom. Hrabro nosi upečatljive komade, a šeširi su njezin zaštitni znak. 

1/5

Lidija Lešić 

Model i influencerica definitivno je jedna od najstylish cura u Zagrebu, a prava je zvijezda street style rubrika. I ona je jedna od onih dama koje izgledaju spektakularno u trapericama i majici, a često takve kombinacije nadopuni upečatljivim detaljima.

1/5

Rita Rumora

Ova influencerica na Instagramu svakodnevno dijeli fotografije svojih odjevnih kombinacija, a u njima spretno kombinira dizajnerske i high street komade. Torbice iz njezine kolekcije rado bismo vidjele i u vlastitom ormaru!

1/5

Izabel Kovačić

Supruga našeg reprezentativca ima jedan od onih ormara u koje bismo rado zavirili. Često nosi aktualne trendove, ali im uvijek doda vlastiti pečat, a u ormaru ima kultne klasike poput Chanelove torbice. 

1/5

Sabina Glasovac

Ova zastupnica definitivno je najbolje odjevena dama u saborskim klupama, a omiljen odabir, bez obzira na godišnje doba, su joj pastelne boje, dok nije baš velika obožavateljica crne. 

1/5

Viktorija Rađa

Bivša misica voli ležeran stil kojem doda elegantnije komade, a prava je majstorica u spajanju nespojivog pa fotografijama na društvenim mrežama često izazove pravu lavinu komentara. Zahvaljujući super figuri, može odjenuti što god poželi!

1/5

 

 

Ključne riječi

Komentara 27

HR
Hrvatska
14:05 05.12.2018.

Ni jedna. Nasa predsjednica je najljepsa.

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:05 05.12.2018.

Zašto ne birate najpametniju Hrvaticu?!

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
16:05 05.12.2018.

Na tom popisu ja vidim jedva 50 % Hrvatica !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije