Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo stručnjakinji

'Svi vole mog dečka osim mene i sada ga ne mogu prestati varati'

shutterstock
08.01.2023.
u 21:38

Zajedno su već pet godina i imaju dvogodišnjeg sina, ali u zadnje vrijeme ona osjeća da nešto nije u redu.

– Obitelj i prijatelji obožavaju mog dečka. Zabavan je, ljubazan, sjajan tata i bolničar, ali ljubav je za mene nestala i ne mogu ga prestati varati. Jesam li najgora žena na svijetu? – pisala je jedna djevojka za The Sun.

Zajedno su već pet godina i imaju dvogodišnjeg sina, ali u zadnje vrijeme ona osjeća da nešto nije u redu. Prvi ga je put prevarila prije šest mjeseci, no uspjeli su riješiti probleme i vratili su se na pravi put. Međutim, opet je imala aferu i više ne zna kako se kontrolirati.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

– U početku je bilo sjajno, ali više se ne osjećam kao prije. Čim me počne ljubiti, želim da prestane. ne sviđa mi se i ne privlači me seksualno. On me toliko voli, ali mislim da moja ljubav prema njemu nije ista. Razgovarala sam sa svojim partnerom o prekidu, ali on se uvijek jako naljuti. Ne želim ga povrijediti, ali ga ne mogu ni varati. Ne mogu ni s kim razgovarati o ovome. Moja obitelj i prijatelji vole mog partnera. Moram misliti i na svog sina. Tako sam zbunjena i ne znam što da radim – nastavila je.

– Imali ste sreće i dosad ste se izvlačili, ali samo je pitanje vremena kada ćete ponovno biti otkriveni. Možda se čini uzbudljivo imati tajni seks s drugim muškarcima, ali time narušavate svoj odnos s partnerom, fizički i emocionalno. Ipak, ako vaše srce više nije u tome i ne možete se natjerati da funkcionira s njim, onda bi bilo najbolje prekinuti stvari. Što ga duže držite u vezi, on će se osjećati više povrijeđenim i ozlojeđenim što je ponovno prevaren.  Vaš će sin, iako vrlo mlad, osjetiti napetost kod kuće. Upamtite, vaš partner i dalje može biti otac pun ljubavi i ako se razdvojite – odgovorila joj je stručnjakinja Deidre.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak…

 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:44 09.01.2023.

Bolje da nije s njom nema ljubavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije