Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvali u tajnosti

Svi su mislili da je rođena samo djevojčica, a onda se iznenadili: 'To je prava beba! Je'l se vi šalite?'

Facebook
27.07.2020.
u 15:41

Iako su rekli svojim obiteljima da očekuju dijete, nisu otkrili da imaju blizance.

Kad su Tom i Brianne Shircliff otkrili da imaju blizance, odlučili su to zadržati kao iznenađenje za ostatak svoje obitelji. U kasnijim fazama trudnoće, koja se događala tijekom zatvaranje i karantene zbog koronavirusa, posjete prijatelja i obitelji bile su ograničene i nitko od njih ih nije vidio. Čak i kad su se blizanci rodili, držali su ih na neonatalnoj intenzivnoj njezi nekoliko tjedana, ali samo su ih roditelji zbog ograničenja mogli posjetiti u bolnici. Tom i Brianna, koji također imaju stariju djecu, uspjeli su zadržati vijest o tome da imaju blizance u tajni sve dok ih obitelj nije posjetila i upoznala novog člana, prenosi metro.co.uk.

Dok su bake i djedovi upoznavali svoju unuku, Tom je iz druge sobe donio njezinog brata i šokiranoj obitelji predstavio još jednog člana.

- To je prava beba! Je'l se vi šalite? - čuje se šokirana baka u videu tijekom upoznavanja svog unuka. No blizanci ovoj obitelji poseban su blagoslov. Prošle godine, Tom i Brianne izgubili su dijete tijekom petog mjeseca trudnoće, a sada im se san napokon i ostvario. Tom je htio blizance godinama, a svoju želju pokušao je ostvariti na svaki način, pa čak i željama na torti i ispod zvijezda. - Mnogo godina sam govorio svojoj obitelji i prijateljima da želim blizance. Prošle godine na svom rođendanu otkrio sam svoju želju za blizancima. Shvatio sam da se moje tajne želje s prošlih rođendana nisu ostvarile pa sam odlučio malo promijeniti stvari - ispričao je Tom. 

Blizanci, Brinkley Hope i Ace Leo, došli su ranije od planiranog datuma i došlo je do komplikacija pri porodu, što znači da su morali ostati u bolnici nekoliko tjedana nakon što su se rodili 13. lipnja.

- Naša je djevojčica imala zategnut čvor u pupkovini koji je iznenadio liječnike, tako da je možda bila prava sreća i blagoslov da je porod bio uranjen. Naš sin bio je okrenut na zadak i tijekom cijelog porođaja bilo je više prepreka. U porodilištu je bilo 13 medicinskih sestara i liječnika koji su se pripremali za hitnu isporuku. Svi su bili izvanredni - rekao je Tom.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije