Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček Nove 2014.

Svi osim Garešničana moći će uživati na gradskim trgovima uz glazbu, vino i vatromet

doček Nove
Foto: Michael Palijan
1/2
30.12.2013.
u 11:54

– Tulumarit ćemo kod kuće do 23 sata, pa onda na trg, a kada se i tamo raščisti, natrag kući – kazale su vesele Daruvarčanke Ana, Draženka i Darija

Nakon božićnih blagdana građane Bjelovarsko-bilogorske županije čeka slavlje dočeka 2014. godine. Iako im situacija u državi ne daje povoda za veselje kao da dočekuju godinu blagostanja, ipak će se mnogi potruditi da Novu godinu prigrle barem po onoj staroj „udri brigu na veselje“. Uz dočeke u restoranima, klubovima, kafićima i mjesnim domovima, ipak će s najpopularnije biti kućne zabave.

– Kupujemo jeftinije vino, nešto suhomesnatih narezaka, a kolača je ostalo od Božića. Tulumarit ćemo doma do 23 sata, pa onda na trg, a kada se i tamo raščisti, natrag kući – kazale su Ana, Draženka i Darija, tri vesele Daruvarčanke u jednom daruvarskom trgovačkom centru.

Naime, to će očito biti najčešći način proslave silvestarske noći. Tako će se vesele Daruvarčanke moći zabavljati na Trgu kralja Tomislava na dočeku za koji će Grad potrošiti 16 000 kuna za vatromet i glazbeni sastav. Ponudu kuhanog vina uz promotivne cijene osigurat će daruvarski ugostitelji, poručuju iz tamošnje gradske uprave.

Bjelovarcima Grad već tradicionalno priprema veselje u dvorištu Gradske uprave vrijedno 110 000 kuna, što obuhvaća glazbeni sastav, kuhano vino i vatromet. Dakle, ove godine bez kobasica. Slično je i u Grubišnom Polju, gdje će se od 22 pa do 2 sata iza ponoći plesati uz glazbeni sastav, piti besplatno vino i gledati vatromet.

Čazmance neće zabavljati lokalni sastav nego pobjednik maloga Eurosonga Dino Jelusić sa sastavom, a krijepit će se uz kuhano vino i čaj, za što će grad izdvojiti 13 000 kuna. Jedino će u Garešnici biti bez dočeka jer, pojašnjava prvi čovjek Velimir Žunac, recesija je i moramo biti štedljivi.

>>Domaći bendovi na trgovima građane će uvesti u Novu godinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije