Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojica libida

Svaka druga žena odbija seks jer misli da je debela

seks
Arhiv VL
14.03.2011.
u 11:36

Najveći su ubojice strasti umor, bolest i stres, a čak 34 posto žena misli da nije privlačno

Čak 52 posto žena odbija intimne odnose s partnerom jer se smatraju debelima, donosi Daily Mail. Naime, britansko istraživanje Sex In The Nation pokazalo je da je višak kilograma utjecao na njihovo samopouzdanje i ubio strast. Stručnjaci kažu da je istraživanje pokazalo da mnogo žena pati od nerealnih očekivanja koja se tiču njihovih tijela, a to u kombinaciji sa sve bržim načinom života rezultira nekvalitetnijim odnosima.

Istraživanje provedeno na 4000 ljudi pokazalo je da 29 posto žena misli da je debelo i zbog toga odbija seks, a 23 posto srami se svojih oblina. Najveći je ubojica strasti  umor, 72 posto, bolest, 33 posto, stres, 32 posto, a čak 34 posto žena misli da nije privlačno i to je također jedan od uzroka smanjenog libida. Seks u mraku vodi čak 13 posto žena, dok je jedna od deset priznala da bi voljela biti pustolovnija i imati drugačiji seks, ali zbog srama ne odstupa od svakodnevne rutine s partnerom.

Petina partnera priznala je da ima nizak libido i želju za seksom. Šest posto ispitanika nezadovoljno je svojim seksualnim životom, a zabrinjavajuće je to da je šest posto žena izjavilo da održava seksualne odnose s partnerom samo iz dužnosti.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pivica
Pivica
13:00 14.03.2011.

To tebe soso ne bi trebalo nervirati. Ti ionako voliš muške!

CR
Crollywood
14:43 14.03.2011.

Grozno je kad su debele.Grozno.

OB
-obrisani-
21:49 14.03.2011.

Nije istina, neke se seksaju kada i gdje stignu, prodavajuci svoje stare fotke iz najboljih dana za nove, sex preko interneta, preko maila, preko skype-a, za cure sve igra koje su izgubile svoj ponos i dostojanstvo. Mnoge kazu, \"lijepa sam ili lijepo zanjisem bokovima, muskarci gledaju za mnom\" ali u stvarnosti podizu svoj bolesni seksualni ego, kako bi se utijesile samu sebe od svojih kompleksa manje vrijednosti Takve na kraju za sex spadnu na narkomane ili alkoholicare, jerbo im je to sve ostalo poslije internetskog sexa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije