Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Što žene žele da im muškarac kaže tijekom seksa? Evo ovo...

Istraživanje je obuhvatilo i druga pitanja koja su dala odgovor na to kako izgledaju moderne veze. Čak 79 posto žena laže svom patrneru o broju svojih bivših partnera u odnosu na 50 posto muškaraca.
25. listopada 2017. u 20:03 5 komentara 25949 prikaza
seks, zaljubljeni par
Foto: Thinkstock
Pogledajte galeriju 1/9

Zamislite scenu seksa u kojoj se čuju samo zvukovi škripavog kreveta... Ne morate zamišljati jer točno znate kako je to?

Neugodna tišina, rekli bismo, a mnogi bi se i složili s nama. Uključujući i seks stručnjake. Kako bi "razbili" tu tišinu tijekom seksa, istraživači sa Forktipa odlučili su provjeriti što to žene zaista žele čuti tijekom seksa.

Pismo EVO ŠTO NJIH SMETA Nove susjede prozvali zbog glasnog seksa, a sada im je stigao neočekivani odgovor!

U istraživanju je sudjelovalo pet tisuća odraslih osoba, a žene su dale odgovor što žele slušati u krevetu.

Najčešći odgovor je bio: Da me natjera da ga zovem: tatice. Iako najčešći odgovor, ostalim ženama ovo je itekako neprimjereno. Stoga, ako se želite upustiti u ovo, svakako prije razgovarajte sa svojom partnericom i pitajte je kakav je njen stav oko "prljavog" razgovora u krevetu i što bi je uvrijedilo, a što uzbudilo. jer ipak nisu sve žene iste i ne vole iste stvari...

Žene žele čuti i kako je njihova "vagina topla i uska" i kako muškarac "uživa u njoj".

Neke su odgovorile i kako vole da ih muškarac naziva pogrdnim nazivima poput: "ku***, drolje i sl" i pritome u seksu to ne smatraju pogrdom niti uvredom. 

Istraživanje je obuhvatilo i druga pitanja koja su dala odgovor na to kako izgledaju moderne veze. Čak 79 posto žena laže svom patrneru o broju svojih bivših partnera u odnosu na 50 posto muškaraca. 

Muškarci su ti koji će češće varati partnerice, njih 40.4 posto u odnosu na 30.9 posto žena koje će to napraviti. Više od 50 posto "varalica" neće se zaustaviti samo na jednom varanju, pokazuju podaci. Najviše parova koriste seksualne igračke kako bi začinili strasti, analni seks je na drugom mjestu, a zatim slijedi "prljavi razgovori" te neuobičajena lokacija odnosa. 

seks, zaljubljeni par opasnost Ovo je razlog zašto bi muškarci trebali biti oprezni kada pružaju - oralni seks Alan pokrenuo stranicu Ovaj muškarac traži idealnu ženu na internetu, ali s ovim kriterijima Seks kako ga prepoznati Otkriveno koji tip muškarca pruža ženama najbolje orgazme
Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Ako vas žena tijekom seksa zove tatice, uputno je bez panike pridić gaće i hlače, promrmljati jesen ti sreću, mamice oprosti nešto sam zaboravio ili slično, pa polaganim ali dugačkim koracima brže-bolje napustiti prostoriju. Potrčati tek kad zatvoriš vrata.

 • Avatar MatanFrancetić
  MatanFrancetić:

  Vrijeme za doručak.

 • austrougarskigeneral:

  mnoge vole prostote da se govore