Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morao je saznati

Što učiniti kad vam se netko ne javi nakon spoja? Sigurno ne ovo!

Foto: GettyImages
20.04.2019.
u 23:45

Nakon šest mjeseci muškarac je morao saznati istinu i upozoriti djevojku na 'nepristojno' ponašanje

Danas nije neobično da izađete na spoj s nekim i tu osobu nikad više ne čujete ili ne vidite. Dok neki odabiru patiti u tišini, drugi su apatični, a treći nakon izvjesnog perioda ne mogu više podnijeti taj gorak okus neznanja zašto im se osoba više nikad nije javila.

U treću skupinu spada i udvarač voditeljice društvenih mreža Amy Bottrill, koji joj je nakon šest mjeseci morao saznati istinu i upozoriti djevojku na 'nepristojno' ponašanje.

- Žao mi je što vas moram obavijestiti da me upravo 'spalio' čovjek koji me počastio obrokom u listopadu 2018. godine i očigledno od tada 'kipi' - napisala je Amy na Twitteru.

Povrijeđeni momak je također morao dodati da mu se nije svidjela odjevna kombinacija djevojke koja je na spoj došla odjevena 'kao da ide na sprovod od osobe koja joj nije draga'.

Amy je na to opet uzvratila novim Twitter postom: 

- 'Odjevena za sprovod osobe koju ne volim' u potpunosti je točan opis moga stila. Odjenula sam crnu haljinu s patentnim zatvaračem i štikle.

Objave su naišle na lavinu rekacija. Uživajte.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

SO
Sobrudolf
05:25 21.04.2019.

Otkad je sluzbeni jezik u HR engleski?

BS
@bserver
10:05 21.04.2019.

ovaj članak me zbilja obogatio, hvala VL na tako inspirativnom tekstu. I poučnom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije