Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Bračni par probudilo zvono u 3 ujutro: U strahu gledali što se događa pred vratima

nepoznata žena
Foto: Screenshot
18.04.2019.
u 19:21

Obitelj je snimku objavila u lokalnoj Facebook grupi kako bi otkrili identitet žene, a nakon toga su se javili neki koji tvrde da ju poznaju

Angelicu Rodriguez i njezinog supruga iz Pasadene u američkoj saveznoj državi Teksas u 3 ujutro probudilo je zvono.

Na vrata im je zvonila žena odjevena samo u kratku majicu te je u suzama zapomagala 'Upomoć. O Bože'. Bračni par odmah je pozvao policiju, no žena je brzo nestala.

– Nisam razmišljala o otvaranju vrata. Bila sam preplašena. Mogla je biti zamka ili nešto tako – rekla je vlasnica kuće, piše Daily Mail.

Na snimci se vidi kako žena zvoni i govori: Pomozite, pomozite. O Bože.

Na sebi je imala samo ružičastu majicu ispod koje nije nosila ništa. Kada je vidjela da joj nitko ne otvara vrata, pokušala je otvoriti vrata na terasi.

Vlasnica kuće pomislila je da je možda riječ o zamki pa je rekla suprugu da pozove policiju. Dok je uzeo telefon, žena je već otišla.

Obitelj je snimku objavila u lokalnoj Facebook grupi kako bi otkrili identitet žene, a nakon toga su se javili neki koji tvrde da ju poznaju. No, još nije otkriveno tko je ona i je li uopće bila u opasnosti.

– Predat ćemo snimku policiju pa neka oni pokrenu istragu – rekla je Brenda Rodriguez, snaha vlasnika kuće.

VIDEO Tinejdžerica (17) bježala policiji, šokirali se kada su vidjeli koga je vozila u autu

Komentara 2

MA
MatijaG
21:17 18.04.2019.

"u 3 ujutro probudilo je zvono" kolko ja vidim bijeli dan :)

YA
Yayo
01:04 19.04.2019.

LSD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije