Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajan je

‘Spavao sam sa ženom 3 puta u deset godina: Ne želi ni čuti za seks, kaže da idem kod prostitutke'

Shuttershock
06.09.2021.
u 21:00

Psihoterapeutkinja ima savjet.

"Draga Deidre, u posljednjih deset godina sa suprugom sam spavao svega tri puta - na godišnjicu braka, na Božić i moj rođendan. Pokušao sam razgovarati o tome, ali ona se pravda da jednostavno nema želju za seksom i smatra da nema ništa loše u tome da supružnici nisu intimni", napisao je jedan 38-godišnjak u pismu za psihoterapeutkinju.

Njegova dvije godine mlađa supruga i on zajedno su 11 godina i imaju djevojčicu kojoj je 6. Nikada nisu intimni, a kada je zadnji put to spomenuo supruzi, predložila mu je da ode kod prostitutke ako mu je toliko stalo do seksa. 

"Ne želim nikog drugog, ali toliko me odbija da se pitam zašto sam s njom."

Kako će izgledati svijet 2048. godine? Pariz i Berlin bit će napušteni, a Europa podijeljena...

Deidre odgovara: "Mišljenje tvoje supruge da je brak bez seksa normalan nije baš realno. Ipak, seks s prostitutkom nije rješenje. Možda supruga ima problem s emocijama, možda joj je intima nešto nepoznato... Probaj saznati što se krije iza toga."

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15
Ključne riječi

Komentara 7

MO
montello
14:06 07.09.2021.

Ja bi je varao trazi drugu

BT
BTW
13:55 08.09.2021.

Bravo, Beny, samo tako nastavi, u prokreaciji je životna radost!!!

Avatar Tombstone
Tombstone
18:26 07.09.2021.

Mozda je problem u tome kaj je spavao dok je trebal delati????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije