Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Smijte se i ‘skinite’ dva kilograma masnog tkiva

smijeh
08.02.2010.
u 14:33

Smijeh je neupitno zdrav i valja se smijati što više možete. Neka istraživanja pokazuju da je koristan i za dobru liniju.

Osobe koje se svakodnevno 15 minuta smiju mogu svake godine sagorjeti dovoljno kalorija za gubitak više od dva kilograma masnog tkiva, tvrde američki znanstvenici. Za vrijeme snažna smijeha dolazi do potrošnje energije ekvivalentne onoj potrebnoj da se prehoda udaljenost od gotovo jednog kilometra.

Ranija istraživanja već su pokazala da smijeh pogoduje zdravlju srca i funkcioniranju imuniteta, a studije sugeriraju da smijeh ublažava osjećaj bola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije