Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mali ured

Sklopivi namještaj i pametni organizatori za radni kutak

office (1)
Foto: Arhiva VL
1/15
12.09.2012.
u 11:02

Ured možete smjestiti u ormaru koji se zatvara poput kofera, a skrivena arhiva može ‘izroniti’ iz površine stola! Za lakši radni dan zaduženi su i praktični organizatori, lampe za punjenje gadgeta, satovi po kojima možete pisati...

Za radni kutak u stanu često imamo samo koji kvadrat prostora pa bi bilo savršeno da radni stol po potrebi možemo ugurati iza ormara ili ispod kreveta. Upravo to nude Antonio Citterio i Toan Nguyen koji su za Kartell dizajnirali liniju uredskog namještaja Spoon u kojoj je iznimno lagan radni stol sklopivih nogu.

Prostor štedi i dizajnerica Nika Zupanc radnim stolom Homework iz kojega se pokretnim mehanizmom izdiže spremište za dokumente u retrostilu, rastvarajući se poput harmonike – duhovito rješenje za nevidljivu, tajnu arhivu.

Cijeli ured postat će nevidljiv ako ga smjestite u sklopiv ormar-kofer sa stolom i policama, kakav nudi Kare. Mnogo toga može “progutati” i mobilni Halijev ormarić Bully, dobitnik prestižne dizajnerske nagrade Red Dot. U Bullyju ima mjesta za svakojake uredske potrepštine, a sve možete zatvoriti jednim potezom, pomoću rolo-vrata.

Za još veću uštedu prostora tu su i “pametni” organizatori poput Magisova stalka za dokumente XX, a zašto ne uštedjeti i energiju Flosovom LED-lampom D’E-light na kojoj se mogu puniti gadgeti. Šećer na kraju dražesne su sitnice poput Koziolovih ptičica za spajalice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije