Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek jedinstvena

Severina iznenadila modnim odabirom, pogledajte što je odjenula za modnu reviju

Severina Kojić na reviji Aleksandre Dojčinović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/25
28.11.2017.
u 09:34

LeiLou haljine kolekcije za proljeće/ljeto 2018. poznati su gledali iz prvog reda, a pokazali su i svoje modne stajlinge koji se za tu večer pomno biraju.

Brojni su poznati sinoć ispunili muzejski prostor Moderne galerije u centru Zagreba kako bi prisustvovali jednoj od najiščekivanijih modnih revija godine, 4. samostalnoj reviji poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović. 

LeiLou haljine kolekcije za proljeće/ljeto 2018. poznati su gledali iz prvog reda, a pokazali su i svoje modne stajlinge koji se za tu večer pomno biraju.

A ono u čemu je Severina došla na reviju, mnogi su komentirali šaptom. Nalik na spavaćicu, ružičasta haljina s čipkanim rubom, upala je mnogima u oči. Crne čarape neuobičajene dužine do pola lista kombinirala je sa sandalama i krznenom bundom ružičaste boje. 

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Photo: Marko Prpić/Pixsell

Iako je Severini sve dopušteno, ovaj stajling ipak nije naišao na odobravanje. Znamo da može mnogo bolje od "stajlinga spavaćice".  

Komentara 8

ST
stomiovotreba
11:06 28.11.2017.

Koga zanima sto oblaci vremesna porno glumica?

PU
Pukovnik
12:17 28.11.2017.

Kraljica svih balkanski prostitutki.

DU
Deleted user
10:37 28.11.2017.

To meni lici vise na kombine, sto se nekad nosio ali i danas kako vidim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije