Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivni su

Saloni su zatvoreni, a muškarac (92) je stvar uzeo u svoje ruke: Ženi boja kosu kod kuće

Yael Shapira Avraham
02.04.2020.
u 14:41

Četvero djece, deset unučadi i sedam praunučadi. Brak od 67 godina. Njihova ljubav je vječna, a svakodnevno ju pokazuju kroz ovakve male stvari.

Ezra (92) i Beloved (89) iz Izraela ovih dana rastopili su srca mnogih putem interneta. Par je u braku 67 godina, imaju četvero djece, deset unučadi i sedam parunučadi. Svih ovih godina njihova ljubav ostala je jednako jaka kao i na početku, prenosi Metro.co.uk. Njihov unuk Yael Shapira Avraham nedavno je snimio kako se oni bore s izolacijom. Kako su se svi saloni zatvorili Beloved nema gdje otići na frizuru kao inače, ali zato je tu njezin suprug. Ezra je uzeo stvar u svoje ruke i obojao joj kosu!

Foto: Yael Shapira Avraham

Yael iz Petah Tikva, gradića blizu Tel Aviva, objavio je fotografiju i napisao: "Ovo su moji baka i djed. On ima 92 godine. U svakoj situaciji on brine o baki. Ne vidite ovakve stvari svaki dan."

Foto: Yael Shapira Avraham

Za Metro unuk kaže: "Fotografija je odraz njihove ljubavi, on farba njezinu kosu, lakira joj nokte... Prikazani su i na televiziji, a oko toga su bili posebno uzbuđeni." Objava je obišla internet, a mnogi nisu mogli ostati ravnodušni. "Ne plačem, ti plačeš" i "Jednostavno prekrasno", samo su neki od komentara.

Kako skinuti trajni lak kod kuće saznajte u videu:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar willi66
willi66
19:42 02.04.2020.

lijepo,samo ljubav ostaje

KO
korisnicc
16:33 02.04.2020.

Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije