Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENTINOVO

Roses are red, Violets are blue, još nisi kupio cvijeće za nju?

Online cvjećarnica Blooming.hr
12.02.2021.
u 09:14

Ubrzani način života i svakodnevne obveze sputavaju vas u naumu da iznenadite voljenu osobu, te niste imali vremena za planiranje niti odlazak u cvjećarnicu.

Ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, imamo savršeno rješenje kojim ćete pokloniti pažnju voljenim osobama za najromantičniji period u godini – Valentinovo!

Online cvjećarnica Blooming.hr, dostupna od 0h do 24h svaki dan nudi raskošnu ponudu cvjetnih aranžmana koji cvjetaju u vašem domu. Brand opravdava svoje ime brzom dostavom cvijeća dok su još u pupoljcima kako bi osobe koje želite iznenaditi duže uživale u mirisnom te raskošnom poklonu.

Sve što trebate je odabrati jedan od svježih cvjetnih aranžmana ili buketa putem njihove web stranice, vrijeme te adresu na kojoj će dostava biti izvršena – ostatak možete prepustiti stručnom Blooming timu koji će izmamiti osmijeh na lica osoba koje ga zaprimaju.

Cvijeće je oduvijek bilo jedno od najpopularnijih znakova pažnje upravo iz razloga što je tako jednostavno, a opet tako kompleksno – svojom bojom te mirisom stimulira ljudska osjetila i raspoloženje. Ukoliko se na dan zaljubljenih odlučite za klasičnu varijatnu ruža, one su sve samo ne obične i kliše. Ako ste osoba koja ne slavi dan zaljubljenih svakako pripazite, zato što možda baš vas pridobije jedan mirišljavi poklon.

Ukoliko smatrate kako niste za ruže te se želite poigrati s kreativnošću, Blooming.hr nudi veliki izbor raznih buketa, tuljaca te flowerbox-ova koje možete pronaći na njihovoj službenoj stranici ili Instagram profilu. 

Narudžbe od ponedjeljka do subote zaprimaju se isti dan do 16:00, uz besplatnu dostavu od 8:00 do 20:00. Narudžbe nedjeljom u povodu Valentinova će se zaprimati u istom periodu (do 16:00h) te do isteka zaliha.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije