Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sviđaju li vam se?

Roditelji otkrili najčudnija imena za djecu koja su čuli od drugih: Po izmišljenim likovima, kanabisu...

shutterstock
06.09.2021.
u 13:30

Iako su htjeli svoju djecu učiniti posebnima, ovi roditelji samo su ih pretvorili u metu ismijavanja i vrijeđanja.

Svaki roditelj svome djetetu želi dati posebno ime s posebnim značenjem, ali ponekad mogu učiniti da imena sasvim izgube svoje značenje. Tako su brojni roditelji na društvenoj mreži Twitter podijelili najčudnija imena za djecu koja su čuli te potvrdili da će neki roditelji napraviti sve kako bi se njihova djeca istaknula iz gomile.

Kako piše Daily Mail, od čudnijih imena koja su šokirala mnoge izdvojili su se oni od izmišljenih likova iz HBO-ove nagrađivane serije Igra prijestolja - Kingslayer i Kahleesi, dok su Cocaine, odnosno Kokain, Strawberry Rain (Kiša Jagoda) i Diesel Durmax također izazvali pomutnju.

Kakva imena biraju Hrvati? Dalmatinci vole Ritu i Roka, a Maša je postalo urbano ime:

1/4

Jedna je žena otkrila kako zna jedan par astronoma koji su svoje tri kćeri nazvali Neptune, Galaxy i Uransu, odnosno Neptun, Galaksija i Uran, dok je jedna učiteljica otkrila da je jednom podučavala dječaka pod imenom Jacuzzi.

Drugi su naveli neobična pisanja tradicionalnih imena, uključujući Psamanthu, Jennifert i Kviiilyn - izgovarano Kaitlyn, ali napisano rimskim brojem osam.

Jedan par svoju prvu kćer nazvao je SaTiva, prema jednom soju kanabisa, a zatim 16 mjeseci kasnije su nastavili s tom temom te drugu kćer nazvali Indica, prema drugom soju kanabisa.

Najčudnija imena prema Twitteru:

1. Kingslayer
2. Khaleesi
3. Cocaine
4. Jacuzzi
5. Uranus
6. Strawberry Rain
7. Crystal Shining Waters
8. Diesel Duramax 
9. Kviiilyn (Kaitlyn, s rimskim brojem 8)

Najapsurdnija pitanja o Hrvatima: "Zašto jedete toliko kruha", "Ne spavaju li ljudi ovdje na žitu?"

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
18:47 06.09.2021.

A Bloom, a Lu, a Leeloo, a kako se zovu djeca vaše omiljene influencerice? Nakazno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije