Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mozgalica

Rekord je 20 sekundi: Možete li pronaći zaručnički prsten u vrtu?

Facebook
21.08.2020.
u 11:30

Prosječnoj osobi treba oko minuta i pol, ali možete li vi bolje?

Mozgalice su odličan način za aktivaciju mozga. Ova domišljata mozgalica traži od igrača da pronađe zaručnički prsten izgubljen u vrtu među alatom. Kreatori mozgalice, zlatarna William May, tvrdi da je prosječnoj osobi potrebna minuta i pol kako bi pronašli prsten, dok je najbrži rekord 20 sekundi, prenosi Daily Mail. Možete li vi bolje?

Foto: Daniel Pavlić

William May ispitali su 1000 sudionika koja su najčešća mjesta gdje su izgubili prstenje te su saznali da ih većina ljudi gubi tijekom vrtlarenja te na plaži. Ako se mučite s pronalaskom prstena na ovoj ilustraciji, pogledajte mrkvu koja raste s desne strane. Ako još uvijek ne možete pronaći zaručnički prsten, pogledajte rješenje:

Foto: Daniel Pavlić

Video o pravilnom cijeđenju tjestenine izazvao burnu raspravu:

Komentara 3

Avatar Edgedancer
Edgedancer
12:21 21.08.2020.

Iste sekunde kad pogledah. Šta to sad znači, da se tribam udat? 😂😂😂

SJ
Samo ja
13:44 21.08.2020.

Ja isto,jesmo jedno za drugo? hhahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije