Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO DA RADIM

'Prijateljice me gledaju s visoka jer ne zarađujem koliko i one'

Foto: Shutterestock
30.06.2019.
u 23:00

Novopečena majka osjeća da je prijateljice osuđuju zbog njezinog imovinskog stanja, ali i roditeljskih vještina...

Mjesec dana nakon što su moje dvije najbolje prijateljice rodile svoje prvo dijete, rodila sam i ja te sam bila presretna - započinje žena koja se požalila poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The Sun.

- Imam 22 godine, moje su prijateljice starije od mene i njihovi supruzi zarađuju puno više od moga. Osjećam se da me obje gledaju s visoka zbog toga što moja kći i ja nemamo svu opremu koju oni imaju. No ono što je najgore je to što imam osjećaj da osuđuju moje roditeljske vještine, kao da one znaju sve puno bolje nego ja. To me jako rastužuje. Što mi je činiti? - zapitala se žena.

- Svakako morate popričati s vašim prijateljicama ili barem s onom s kojom ste bliži. Recite joj kako se osjećate. One možda nisu svjesne da to rade te smatraju da vam pomažu. U krajnjem slučaju, ne morate se držati samo njih dvije nego pronađite i ostale majke sa sličnim problemima - odgovara Deidre.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije