Naslovnica Lifestyle

Iskrena do bola: Moj je trbuh prije i poslije poroda identičan

'Želim biti što više autentična i pokazati vam kako uistinu izgledam. Na fotografiji sam blijeda, iscrpljena, ali i izuzetno ponosna na ono što sam dan prije ostvarila'
11. lipnja 2019. u 10:29 4 komentara 7108 prikaza
Foto: Instagram

Hannah Polites, majka iz Australije i Instagram influencerica, upravo je rodila svoje drugo dijete. Na Instagramu je podijelila kako izgleda 24 sata nakon poroda, te tako oduševila brojne korisnike koji su joj komplimentirali na hrabrosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on

I dok većina poznatih osoba dijeli fotografije na kojima izgleda besprijekorno, Hannah je htjela pokazati kako postporođajno tijelo izgleda u stvarnosti.

ŽIVOTNI POZIV 'Odmalena sam htjela biti majka. Našla sam donora sperme na Facebooku i zatrudnjela s 18'

Kazala je kako joj se nigdje ne žuri sa skidanjem kilograma, jer se želi fokusirati na svoju obitelj. Hannah planira početi s vježbanjem 6 tjedana nakon poroda.

namjerno ili? Model se pohvalio fotografijom s plaže pa 'slučajno' otkrio i ovo

- Želim biti što više autentična i pokazati vam kako uistinu izgledam. Na fotografiji sam blijeda, iscrpljena, ali i izuzetno ponosna na ono što sam dan prije ostvarila. Ljudsko je tijelo nevjerojatno, a meni se nigdje ne žuri s vježbanjem, već planiram početi 6 tjedana nakon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on

Evaliah me već pitala zašto mi trbuh tako izgleda, a ja sam joj rekla da je to zato što je mama stvorila novi, prekrasan život - napisala je Hannah. 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • yoca iz amsterdama:

  Šteta što nije objavila fotografiju kako vrši veliku nuždu, pa da vidimo kako se anus širi i skuplja. To bi baš bilo supać.

 • Avatar Gibanica
  Gibanica:

  A,da vidiš mene,kad je moja žena rodila!!!

 • Latz:

  Tko bi rekao da nije identičan i da je manji - čudo neviđeno.....