Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo je realnost

Iskrena do bola: Moj je trbuh prije i poslije poroda identičan

Foto: Instagram
11.06.2019.
u 10:29

'Želim biti što više autentična i pokazati vam kako uistinu izgledam. Na fotografiji sam blijeda, iscrpljena, ali i izuzetno ponosna na ono što sam dan prije ostvarila'

Hannah Polites, majka iz Australije i Instagram influencerica, upravo je rodila svoje drugo dijete. Na Instagramu je podijelila kako izgleda 24 sata nakon poroda, te tako oduševila brojne korisnike koji su joj komplimentirali na hrabrosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on

I dok većina poznatih osoba dijeli fotografije na kojima izgleda besprijekorno, Hannah je htjela pokazati kako postporođajno tijelo izgleda u stvarnosti.

Kazala je kako joj se nigdje ne žuri sa skidanjem kilograma, jer se želi fokusirati na svoju obitelj. Hannah planira početi s vježbanjem 6 tjedana nakon poroda.

- Želim biti što više autentična i pokazati vam kako uistinu izgledam. Na fotografiji sam blijeda, iscrpljena, ali i izuzetno ponosna na ono što sam dan prije ostvarila. Ljudsko je tijelo nevjerojatno, a meni se nigdje ne žuri s vježbanjem, već planiram početi 6 tjedana nakon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hannahpolites (@hannahpolites) on

Evaliah me već pitala zašto mi trbuh tako izgleda, a ja sam joj rekla da je to zato što je mama stvorila novi, prekrasan život - napisala je Hannah. 

Ključne riječi

Komentara 4

YI
yoca iz amsterdama
10:45 11.06.2019.

Šteta što nije objavila fotografiju kako vrši veliku nuždu, pa da vidimo kako se anus širi i skuplja. To bi baš bilo supać.

DU
Deleted user
11:43 11.06.2019.

A,da vidiš mene,kad je moja žena rodila!!!

LA
Latz
14:18 11.06.2019.

Tko bi rekao da nije identičan i da je manji - čudo neviđeno.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije