Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA BRIGA MANJE

Prava adresa za odmor bez stresa

Foto: shutterstock
1/4
04.08.2023.
u 11:04

Cijene hrane na odmoru iste kao i kod kuće. Provjerite!

Godišnji odmor svima nam je u mislima jer nakon bezbrojnih radnih dana, školskih i ostalih svakodnevnih obveza, pomisao na odmor donosi onaj tako potreban serotonin. Obitelj na okupu, dani ispunjeni smijehom i zabavom, planovi za izlete i opuštanje... Ali prije svega toga potrebno je planiranje, naravno u skladu s novcem koji je moguće odvojiti za tih nekoliko dana koji će nam napuniti baterije.

Prema istraživanjima, većina hrvatskih državljana odmor provodi u privatnom smještaju. U svojim vikendicama ili pak unajmljenim apartmanima. Izabrati nije jednostavno jer ako je ikako moguće, svima je želja svakog ljeta biti u drugom dijelu priobalja, obići što više ljepota naše obale i otoka. Kad se napokon donese odluka i izabere odredište koje zadovoljava sve ukućane, jer svakome nudi ono što ga zanima, počinju nove brige. Tako poznate svakoj domaćici. Što skuhati da nije potrebno satima biti uz štednjak, kako isplanirati jelovnik za sedam ili deset dana da bude raznolik, ukusan, a opet da cijene namirnica nisu astronomske?

Pod dojmom ranijih godina, kada su sve namirnice u morskim odredištima bile znatno skuplje nego u kontinentalnoj Hrvatskoj, jedini način za koliko-toliko ostvarenu uštedu bio je prtljažnik prepun prehrambenih proizvoda, kupljenih kod kuće, u omiljenome trgovačkom lancu. Danima se s popisom potrepština obilazila trgovina, kupovalo sve što može zatrebati, pa i više od toga, potrošilo puno novca – jer će na odmoru, sve što bude zatrebalo biti skuplje.

Novo doba – iste cijene

To je sada stvar prošlosti. Krenite na zasluženi odmor bezbrižno, spakirajte odjeću i obuću, a sve što će vam biti potrebno od namirnica za doručak, ručak, večeru ili užinu, po istoj cijeni kao i kod kuće, kupit ćete gdje god da ste se uputili. Ako kupujete u trgovačkom lancu Kaufland, oni u svim svojim trgovinama diljem Hrvatske imaju potpuno iste cijene.

Unificirane cijene za baš sve proizvode, bez iznimke – meso, mlijeko i mliječne prerađevine, voće, povrće, galanterija i sve ostali artikli cijenom se ni za cent ne razlikuju od onih u Zagorju, Međimurju, Slavoniji ili bilo gdje drugdje u Lijepoj Našoj. I to vrijedi za baš svaku od ukupno 47 trgovina ili trgovačkih centara Kauflanda.

Foto: shutterstock

To je golemo olakšanje svakoj obitelji, posebno domaćicama koje znaju što im je potrebno za svakodnevne obroke, a znaju i da ih mogu kupiti po još nižim cijenama nego inače jer redovne su akcije srijedom i vikendom, kada je dodatni popust na razne vrste mesa, povrća, delikatesa, napitaka, ali i brojnih drugih proizvoda. Sve akcijske cijene Kaufland redovno oglašava u promo-letcima i na svojoj web-stranici. Svi korisnici Kaufland Card uživaju i u dodatnim pogodnostima, super ponudama koje donose i super uštede. Vlasnici te odlične kartice mogu postati baš svi koji se registriraju putem aplikacije na web-stranici ili u prodajnom centru na info-pultu.

Kaufland za manje stresa

U vrijeme kada smo sa svih strana "zatrpani" nekim lošim vijestima, kada se svi na nešto žale i kada smo opterećni crnilom, prava je blagodat naići na ovakav podatak koji nam je otkrio Kaufland. Opušteno i bezbrižno krenite na ljetovanje, bez obzira na to o kojoj je destinaciji u Hrvatskoj riječ, jer vaši troškovi prehrane bit će potpuno isti kao da ste ostali kod kuće.

Sadržaj donosimo u suradnji s Kauflandom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije