Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilo bi smiješno, ali nije

Pozitivan na koronavirus odjenuo se kao T-Rex i izašao na ulicu baciti smeće

Screenshot
20.03.2020.
u 07:00

Policija je rekla da je muškarac pozitivan na koronavirus na vrlo neobičan način prekršio ponašanje u karanteni

Internetom kruži snimka muškarca pozitivnog na koronavirus, koji je napustio samoizolaciju, ali na malo drugačiji način od drugih. Kako prenosi Mirror.co.uk., obukao je kostim T-Rexa i izašao na ulicu baciti smeće.
Snimku je objavila policija koja ga je uhvatila na ulicama Španjolske u kojoj vladaju stroga pravila izolacije zbog brzog širenja koronavirusa.

Snimku njegove šetnje gradom pogledajte ispod:

Na Twitteru je policija objavila da vlasnici pasa mogu izaći u kratku šetnju, ali ne i dinosauri. "Tijekom ove situacije možete prošetati psa u društvu jedne osobe i to uvijek kratko. T-Rex ne ulazi u to pravilo. Ostanite kod kuće."

Korisnici Twittera složili su se da malo smijeha nije na odmet u ovoj teškoj situaciji, no da je postupak glup. 

Komentara 1

BR
BraniteljJakob
08:19 20.03.2020.

Izmisljate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije