Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podarite si najljepši osmijeh zahvaljujući specijalistima iz iDENT poliklinike

Stomatološka poliklinika iDENT
Foto: Promo
1/5
25.01.2023.
u 13:35

Stomatološka poliklinika iDENT posluje od 2010. godine. Više od 10 godina postojanja i nekoliko tisuća pacijenata godišnje ono je gdje sadašnji i budući pacijenti prepoznaju njihovu kvalitetu.

Vizija poliklinike iDENT prožeta je prije svega željom da svojim pacijentima osigura najbolje stomatološke usluge te da razvijaju iDENT polikliniku koja prednjači u vodećim svjetskim stomatološkim trendovima, a uz ljubav i predanost poslu njihova najveća motivacija su upravo pacijenti čiji je osmijeh njihova najveća potvrda uspjeha. Njegujući individualan pristup, poliklinika iDENT stekla je povjerenje mnogih pacijenata.

Foto: Arena Hospitality Group

iDENT Poliklinika opremljena je najmodernijom kirurškom salom  što omogućuje zahvate u sedaciji, a također je i edukacijski centar za oralno kirurške tečajeve stomatologa. Poliklinika ima sve što je potrebno za novi osmijeh na jednom mjestu – specijaliste svih grana stomatologije, RTG odjel, oralni skener, ali i stručnjake za estetiku lica. Na taj način mogu pružiti kompletnu uslugu u što kraćem vremenu.

Foto: Arena Hospitality Group

U poliklinici iDENT svaki je detalj važan, a svoje usluge u potpunosti prilagođavaju svakom pacijentu ponaosob. To znači da se posebna pažnja pridaje na individualnom pristupu te svakom slučaju pristupaju s puno pažnje, uzimajući u obzir želje i mogućnosti pacijenata. Pomoću naprednih dijagnostičkih tehnika, planiranje svakog zahvata također rade uz konzultaciju s pacijentima kako bi postigli optimalnu terapijsku metodu te zadovoljavajući krajnji rezultat. Takav pristup omogućava i da svakog pacijenta promatraju prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh, što je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionalni život.

Foto: Arena Hospitality Group

Pružite svoje povjerenje uspješnom timu stručnjaka koji će ga svojim kvalitetnim pristupom i uvažavanjem vaših potreba opravdati i zauzvrat vam dati blistav i zdrav osmijeh! Jer vaš osmijeh naša je strast.

Narudžbe za preglede i zahvate možete obaviti telefonski na 01/4572-433, emailom na info@ident.hr

Adresa iDENT poliklinike je Radnička cesta 21/I, u Zagrebu.

A više informacija potražite na www.ident.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije