Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBITNA KOMBINACIJA

Ovo su TV ljepotice koje nam donose sreću

MZ
Foto: Josip Regović
22.12.2015.
u 10:10

Zaista nam se posrećilo kada smo uspjeli okupiti čak tri HRT-ove voditeljice Hrvatske lutrije – Tatjanu Jurić, voditeljicu Binga, Mirnu Maras, voditeljicu Eurojackpota te Jelenu Glišić, voditeljicu Lota 7/39 i 6/45. Otkrile su čemu se tijekom blagdana najviše vesele te svoje novogodišnje planove.

Ove tri prekrasne dame zaista su dobitna kombinacija za optimizam. Iako žive „sto na sat“, kažu da stignu uživati u sitnim, ali bitnim zadovoljstvima svakidašnjice.

Otkrile su nam i da uživaju u blagdanskom ozračju u Zagrebu, ukrašavanju bora, pečenju kolača s najdražima, a priželjkuju i bijeli Božić. I dok Jelena ističe kako Božić za nju znači mir, ljubav, obitelj i druženje, Tatjana ističe kako su blagdani prilika da svi usporimo i družimo se zajedno. Bitno je, kaže, „uloviti trenutak“.

Na pitanje o planovima za budućnost, složile su se s jednim: „Planovi za budućnost na kraju budu one male stvari što život znače, ostalo je bonus.“

Budući da su ove tri ljepotice voditeljice igara na sreću, upitali smo ih i za njihov recept za sreću. Dok Tatjana ističe kako se njezina definicija sreće mijenja kako sazrijeva, Mirna ističe kako mnogi sreću imaju, no ne znaju je prepoznati, dok je za Jelenu sreća uživanje u trenutku, ovdje i sada.

Više o intervjuu s našim tv-ljepoticama saznajte samo u novom broju magazina Moje zdravlje koje izlazi u četvrtak, 24. prosinca, za samo 5 kuna uz bogati trobroj Večernjaka.

Donosimo i veliki zdravstveni horoskop koji će vam otkriti što vas čeka u 2016., a pripremili smo vam i jednostavne recepte za slasne zalogaje i koktele kako bi vaš novogodišnji party nadmašio sva očekivanja. Sve to i još mnogo više ne propustite u četvrtak u blagdanskom izdanju Mojeg zdravlja.

Foto: PR FOTO

Komentara 4

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:56 23.12.2015.

3 komada namjestaja 3 razlicite igre na srecu tema su za vecernji? Bijedno, tuzno....

MM
mmm5
05:08 24.12.2015.

Ne znam kome one donose sreću, ni sebi ju ne mogu donjeti

DU
Deleted user
21:57 23.12.2015.

jad i bijeda Hrvatske....Tatjana Jurić je gadura koja je sa gnušanjem pljuvala po gđi Kolindi za vrijeme kampanje za predsjednika RH, sram ju može biti i to onako na posprdan način, zamislite koja je to veličina.....ali drug Radman je to uočio i odmah s njom na HRT, naravno bez natječaja. sada sa Trbovićkom može suze roniti.....za druge 2 djevojke ne znam čime se bave. Tako je i Hana sa Z1 pljuvala protiv Kolinde....jad i bijeda na našim televizijama pa Seva pa Katanička (zna li tko kako se ona uspela na HRT, sve zvijezda do zvijezde za napredne ljevičare i mrzitelje Hrvatske predsjednice, što više pljuju bolje se penju...............ali došle su promjene, ode Radman u Kumrovec !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije