Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavna bića

Ovo je tako dobro! Pet stvari koje muškarci žele da radite u – krevetu!

seks
Foto: Thinkstock
21.01.2014.
u 19:00

Ne morate stalno nešto brbljati, ali iznenadile biste se kad biste znale koliko nas može uzbuditi prostačka riječ kad je kažete u ključnom trenutku

– Mi smo prilično jednostavna bića – kaže Frank Kobola koji piše za Cosmopolitan, savjetujući ženama kojih je to šest malih stvari koje oni vole pod plahtama.

1. Želimo da govorite prljavo

Ne morate stalno nešto brbljati, ali iznenadile biste se kad biste znale koliko nas može uzbuditi prostačka riječ kad je kažete u ključnom trenutku. Naravno, nije svakome ugodno govoriti prljavo pa je zato bitno da znate kako će isto učinak imati i riječi poput "jače", "ovo je tako dobro" i sl.

2. Želimo da ponekad preuzmete kontrolu

Ima li nešto bolje od djevojke koja zna što želi i koja to zna reći? Trebate imati na umu da postoji mnogo načina na koje nam možete reći što vam paše, ne morate to izreći. Pokažite nam tijelom.

3. Želimo da inicirate nove položaje

Stvarno, ali stvarno nam se sviđa kad lopticu odgovornosti preuzmete na sebe. Ako postoji položaj koji biste htjele isprobati, samo dajte.

4. Želimo da nas iznenadite

OK, to ne znači da je u redu da odmah izvučete vibrator, ali svaka ideja je dobrodošla. Svidjet će nam se ako nas odlučite zaskočiti dok smo s dečkima na pivi.

5. Želimo vas gledati

Mi smo vizualna bića pa volimo i položaje u kojima vas možemo gledati.

>>Muškarci, ne radite to! Na ova četiri načina izluđujete žene

>>Nismo se ni dodirnuli! Varate li svog partnera, a da toga niste ni svjesni?

Komentara 7

RT
Rollo.Tomasi
09:02 22.01.2014.

Mi muški ako smo siti i dobijemo nekakav seks, na taj način je ispunjeno 90% naših potreba. Ali prema mojim iskustvima, hrpi žena je to nepojmljivo i skopčano s takvim dramama kao da tražimo ne znam što...

Avatar Meggi
Meggi
21:21 21.01.2014.

Naravno da ste vizualna bića.. da malo poradite i na onom nevidljivom, bili bi i duhovna bića. Ovako, (čast izuzecima!) slušajući i udovoljavajući samo svojim nagonima, gubite ljepotu onog što vaše oči ne mogu vidjeti.

SO
Somelier
07:27 22.01.2014.

Gluposti. Kakove proste riječi, odmah bih je nategao za uho. Naj bolje je ako ona meni puši, ja njoj ližem i to je onda valjda obostrano zadovoljstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije