Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte!

Ove tri erogene zone poprilično su podcijenjene: Začiniti će predigru za fantastičan seks!

Shutterstock
23.05.2024.
u 20:34

Dr. Emily Morse seksualna je terapeutkinja i spisateljica koja je otkrila jedan zgodan trik kako začiniti predigru

Dr. Emily Morse poznata je po svojim savjetima o intimnosti i užitku. Seksualna terapeutkinja i autorica svoje trikove obično dijeli na X-u, nekadašnjem Twitteru, ili na svojoj web stranici. Sada je objavom na društvenim mrežama otkrila tri "podcijenjene" erogene zone kako bi vam pomogla da začinite predigru, piše Daily Star. 

"Želite li začiniti predigru? Isprobajte ove tri podcijenjene erogene zone", rekla je i zatim podijelila koje su to točke, obećavajući intenzivno zadovoljstvo.

VEZANI ČLANCI:

"Iza koljena. luk stopala, strane torza", dodala je. Objava je dobila je hrpu pregleda. Čini se da je njezinih 237.900 sljedbenika željelo to isprobati jer je nekolicina podijelila svoje povratne informacije. Jedan je napisao: "Ono mjesto iza koljena jednostavno... funkcionira."

Drugi je dodao: "Torzo. Apsolutno." Treća korisnica je komentirala: "Ne zaboravite nježno grickati kožu kuka." A četvrti je napisao: "Istraživanje podcijenjenih erogenih zona poput stražnjeg dijela koljena može dodati primamljiv zaokret predigri, pretvarajući senzorno istraživanje u prekrasno putovanje."

Prethodno je seksualna stručnjakinja podijelila svoje savjete za bolji seks. "Poznavanje vašeg partnera vas pali, a isto tako i njih, te vam pomaže da planirate bolje spojeve, imate bolji seks i lakše se uzbudite", rekla je. Nije tajna da bolja komunikacija može jako poboljšati vašu intimnost. Svi stručnjaci za seks vjeruju da je važno da oba partnera znaju što se jedno drugome sviđa u krevetu, a što ne.

Stručnjakinja za seks tvrdi: Ovo je osam znakova da ste dobri u krevetu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije