Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez puno truda

Najbolji seks položaji za lijene parove: Obećavaju uzbuđenje uz minimalan napor!

Shutterstock
22.05.2024.
u 23:01

Ako vas boli glava ili imate previše briga, ali ipak želite malo zabave među plahtama, ove su seks poze savršene za vas

Kada je u pitanju seks, često biste željeli biti raspoloženi za divlje igrice i razno razne maštarije, ali nije uvijek tako. Naporan dan na poslu, mamurluk od večeri prije, sto briga u glavi i brojne druge stvari ponekad ubijaju želju za pretjeranom zabavom u spavaćoj sobi.  Srećom, postoje seksualni položaji za one malo ljenije, a koji svejedno obećavaju uzbuđenje i užitak, piše Daily Star. 

Poza žlice: Dakle, zamislite klasično maženje, ali da ste goli. Pokret zahtijeva da i vi i vaš partner legnete na bok, okrenuti u istom smjeru. Muškarac se priljubi iza partnerice, kao da oblikuje ljudsku stolicu u koju će se ona ugurati. Položaj žlice je u osnovi kao kod doggya, ali bez savijanja. Možete kontrolirati koliko je brza i duboka akcija, plus obećava savršen kut za istraživanje njezine G-točke.

VEZANI ČLANCI:

 

Ravna misionarska poza: Da, klasični položaj za seks možete pretvoriti u lijeni, a on će vam i dalje omogućiti uživanje u prednostima horizontalnog iskustva. Osim što pruža određenu raznolikost, omogućuje čak i potpuni prednji pogled, nešto za što smo sigurni da će obje strane cijeniti. 

Ravna doggy poza: Ovdje žena može ležati na trbuhu dok se muškarac postavlja na nju. Ona može poduprijeti zdjelicu jastukom kako bi poboljšala penetraciju i maksimalno povećala zadovoljstvo. Ne zaboravite, ovakva seks poza mogu omogućiti pristup G-točki.

 

Rad rukama: I na kraju, tehnika u kojoj možete leći i pustiti ruke da lutaju. Započnite ležanjem jedno uz drugo i istraživanjem tijela jedno drugoga. Dodirujte i masirajte jedno drugo do orgazma. Ova tehnika je jednostavna i s njom stvarno možete kontrolirati radnju.

Stručnjakinja za seks tvrdi: Ovo je osam znakova da ste dobri u krevetu!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije