Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otvaranje dječjeg kampa koncerna Vienna Insurance Group

Ljetni kamp VIG
VIG
PR
Autor
PR članak
03.08.2012.
u 14:14

Djeca iz Austrije i zemalja Srednje i istočne Europe u kojima djeluje Vienna Insurance Group, provode dva nezaboravna tjedna puna uzbudljivih aktivnosti.

Ljeto, zabava i sunce za 500 djece

U ponedjeljak, 30. srpnja, u veselom ljetnom ugođaju otvoren je VIG dječji kamp 2012. Oko 500 djece zaposlenica i zaposlenika koncerna Vienna Insurance Group iz 25 zemalja, uz potporu glavnog dioničara VIG-a, Wiener Städtische Versicherungsvereina, provodi 14 dana svojih ljetnih praznika u trima različitim ljetnim kampovima. Riječ je o City Campu u Strebersdorfu u Beču, Country Campu u salzburškom Wagrainu te Mountain Campu u Altausseeu u pokrajini Salzkammergut.

Želja nam je da i djeca naših zaposlenica i zaposlenika već vrlo rano upoznaju prednosti međukulturnog okruženja našeg koncerna te važnost međunarodnog dijaloga. Osobito djeca, igrajući se, brzo nauče novi jezik, sklapaju nova prijateljstva i tako mogu stvoriti dragocjene veze. Za neku je djecu to vrlo vjerojatno i prvo putovanje u inozemstvo. Radujem se što dječjim kampom možemo pridonijeti uzbudljivim i obogaćujućim iskustvima, izrazio je svoje oduševljenje dr. Günter Geyer, predsjednik Uprave glavnog dioničara VIG-a, Wiener Städtische Versicherungsvereina.

Pod motom „Crtam svoje ljeto“ djeca između 9 i 13 godina potaknuta su da izraze puninu svoje kreativnosti i na papir prenesu vlastite predodžbe savršenog ljeta. Ocjenjivački sud, sastavljen od pedagoga i stručnjaka za umjetnost, odabrao je najmaštovitije i najkreativnije prispjele radove.

Djeca iz Austrije i zemalja Srednje i istočne Europe u kojima djeluje Vienna Insurance Group, provode dva nezaboravna tjedna puna uzbudljivih aktivnosti. Od pješačenja prirodom, istraživačkih putovanja slanim špiljama i špiljama sa sigama do posjeta salzburškim i bečkim znamenitostima, na programu su raznolika zabava, igre i kupanje. Osim toga, imaju priliku steći nova i zanimljiva iskustva s djecom iz mnogobrojnih europskih država. Time Wiener Städtische Versicherungsverein, glavni dioničar koncerna Vienna Insurance Group, nastoji ispuniti cilj poticanja međukulturne razmjene i ujedno pridonijeti skladnom zajedništvu.

Više informacija pronaći ćete na web-stranici: www.vigkidscamp.com.

Wiener Städtische Versicherungsverein glavni je dioničar koncerna Vienna Insurance Group (VIG) i podupire ga u svim kulturnim i društvenim pitanjima. Pritom se velika pozornost posvećuje prekograničnoj kulturnoj razmjeni i otvara prostor za kulturni razvoj. U okviru te suradnji i inicijativa ciljano se podupiru aktivnosti društveno aktivnih organizacija, posebice u onim zemljama Srednje i istočne Europe u kojima djeluje Vienna Insurance Group. Osim toga, Wiener Städtische Versicherungsverein, u funkciji glavnog dioničara, bavi se i temeljnim strateškim pitanjima VIG-a.

Želite prijaviti greške?