Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korisno

Otkrila odličan trik kako omekšati avokado uz pomoć samo jedne stvari

TikTok
14.01.2022.
u 07:00

Osim avokada, istom metodom brzo će omekšati i zelene banane.

Žena je oduševila društvene mreže nakon što je podijelila genijalan savjet za omekšavanje avokada i sazrijevanje banana koristeći samo papirnatu vrećicu.

Veronica Cannady, iz New Yorka, tvrdi da je otkrila jednostavan trik za ubrzavanje procesa zrenja, što ponekad može trajati više od tjedan dana, a sve što trebate učiniti je staviti voće u smeđu vrećicu i čuvati ga na tamnom mjestu dva dana.

Uz ove jednostavne trikove mlijeko, banane, kruh i druge namirnice - dulje će trajati!

1/8
@vivalapinkposh Reply to @tiffanyrtrotter This Avocado took 2 days to soften there were hard as a rock 🤯 #lifehack #foodhack #tiktokhack ♬ original sound - vivalapinkposh

“Mrzim čekati da avokado omekša i znala sam da mora postojati bolji način. Avokado ima hormon zvan etilen koji se javlja u voću i potiče njihovo sazrijevanje. Stavljanje avokada u smeđu vrećicu uzrokuje da etilen ostane zarobljen. Avokado stavite u papirnatu vrećicu i stavite ga negdje na tamno mjesto, najbolje je pećnica ili mikrovalna pećnica. Nema više tjednima čekanja na zreli avokado", objasnila je za Mirror.

Naime, u videu podijeljenom na TikToku pokazala je kako stavlja jedan avokado i jednu bananu u papirnatu vrećice te ih zatvara u pećnicu, Tako će avokado brzo omekšati, a sama banana će sazreti te postati slatka.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije