Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO VAS MUČI

Otkrijte što znači ovih 9 najčešćih snova

spavanje
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
06.03.2016.
u 20:34

Padanje, letenje i bježanje neki su od najčešćih snova

Što znače vaši snovi? Zacijelo ste se to pitali barem jednom u životu. Independent je u suradnji sa psihologom Ianom Wallaceom objavio popis devet najčešćih snova, njihova značenja i što biste trebali poduzeti u vezi njih.

9. Pronalazak nekorištene sobe 

Sobe u kući predstavljaju različite aspekte vašeg karaktera, a pronalazak nekorištene sobe može značiti da otkrivate talent kojeg dosad niste bili svjesni. Wallace preporučuje da što više istražujete svoje prikrivene talente kako bi vam se u stvarnosti otvorila nova vrata.

8. Vozilo izvan kontrole

Auto predstavlja vašu sposobnost da napredujete prema određenom cilju, a može značiti da u stvarnosti nemate dovoljno kontrole nad svojim putem prema uspjehu. Umjesto da kontrolirate situaciju opustite se i pustite da vas instinkti vode.

7. Padanje

Ovaj san može značiti da se na javi prečvrsto držite određene situacije. Opustite se i smanjite kontrolu.

6. Letenje

Ovo može upućivati na to da ste se odvojili od stvari koje su vas sputavale na javi. Obično znači da ste donijeli tešku odluku ili se izdigli iznad ograničenja velike odgovornosti, kaže Wallace.

5. Nepripremljenost za ispit

Moguće je da kritički preispitujete svoje djelovanje u stvarnom životu. Prihvatite svoje talente tako da slavite svoje znanje i postignuća, a ne da ih stalno prosuđujete.

4. Goli u javnosti

Ovaj san može značiti da se na javi nalazite u situaciji zbog koje se osjećate ranjivo i razotkriveno. Iako može biti neugodno, ponekad se trebate otvoriti drugima da vide vaše prave talente.

3. Ne možete naći zahod

Ova situacija može značiti da ste u situaciji da vam je teško jasno izraziti vlastite potrebe. Više vremena provedite brinući se za svoje potrebe umjesto potreba drugih.

2. Ispadanje zuba

Zubi simboliziraju vaš osjećaj samopouzdanja i snage, pa ovaj san može značiti da vam neka situacija u životu sputava samopouzdanje. Mirno preispitajte činjenice i gledajte na takve situacije kao na izazov.

1. Netko vas progoni

Moguće je da na javi postoji problem s kojim se želite suočiti, ali ne znate kako. Iako djeluje zastrašujuće, vaši progonitelji zapravo vam ističu vaše nerealizirane talente.

>> Što napraviti da se ne osjećate umorno cijeli dan ako se probudite prije alarma?

>> Zašto sanjamo? Ovo su 4 znanstvene teorije koje nude odgovor

Komentara 5

DE
Dex
21:29 06.03.2016.

a kad sanjaš gole cure?

DO
dobarsavjet
17:32 07.03.2016.

Nemožeš naći zahod, jel to nije pravdanje što si se popiškio?

Avatar ivek
ivek
23:18 06.03.2016.

koja laz....padanje i snu---- letenje u snu......... osobe pune djavola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije