Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTALNI PROMAŠAJ

Otišla na manikuru dan prije svadbe: 'Katastrofa što su mi napravili, nisam uopće spavala da to popravim!'

Tik Tok
01.06.2022.
u 12:30

Fotografija koju je pokazala kozmetičarki, prikazuje nježan dizajn sa zlatnim, metalik vrhovima, dok je ostatak nokta prozirne, uobičajene boje. No, rezultati te manikure bili su daleko od onoga što je ona pokazala..

Manikura jedne mladenke koju je radila samo dan prije vjenčanja ispala je u noći prije svadbe ponovno lakirala nokte, no ni to nije pomoglo. Kako piše The Sun, u opisu videa je mladenka napisala da je, kad je vidjela što joj je napravila kozmetičarka u salonu,   morala uzeti stvar u svoje ruke.

- Umjesto da spavam prije svog velikog dana, ja sam u jedan ujutro lakirala nokte - rekla je u videu. 

Lak vam se brzo ljušti s noktiju? Isprobajte ovaj genijalan trik

1/5

U tom je istom videu podijelila i fotografije s kojih je, kaže, dobila inspiraciju za manikuru kakvu je tražila u kozmetičkom salonu, te kao i fotografije manikure s kojom je iz tog salona izašla. I iako je poznato da žene uoči vjenčanja znaju 'poludjeti' i na najmanje sitnice, razlika je očita: i dok je na prvoj fotografiji, iako su vrhovi noktiju u metalik zlatnoj nježan i ženstven, na drugoj izgledaju puno grublje i daleko manje elegantno, s gustim, neujednačenim, mjedenim tragovima na njima.

Korisnici su bili zgroženi, no mnogi su krivili i nju jer nije prije vjenčanja napravila i probnu manikuru, no odgovorila je da je na njihovom Instagram profilu vidjela odlične radove, pa je mislila da ni njena ideja neće biti problem. Neke su korisnice, uz podršku mladenki, odlučile podijeliti i svoja iskustva s lošom manikurom.

 

@realpohtaetoe I ended up painting my own nails at 1am - a few hours before my wedding 🥲 #nailtok #nailart #nailedit #wedding #weddingtiktok #diy #fail #expectationvsreality ♬ original sound - Kneely_Knight

- Ja sam prvi put išla na manikuru prije svog vjenčanja i bilo je grozno. Nisam ju nikako mogla skinuti i imala sam takve nokte cijeli medeni mjesec - napisala joj je jedna korisnica.

- Meni je jedna kozmetičarka otkinula nokat dok ga je brusila, a ja sam samo šutjela. Na kraju se ona derala na mene jer joj nisam dala veću napojnicu - komentirala je druga. 

Mladenka je u komentarima dodala da joj je vjenčanje zaista bilo prekrasno, ali da joj je briga oko manikure na žalost donekle uspjela pokvariti dan

Žirafi pomogli da ponovno hoda uz pomoć proteza: "Sretni smo da možemo pružiti stručnu pomoć i da imamo resurse!"

Komentara 1

FR
Freudenreichova
13:45 01.06.2022.

Ženska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije