Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ajoj...

Osvojila je novac na lutriji, a onda sve izgubila jer je dobitni listić oprala u perilici rublja

Loto
Promo
17.05.2021.
u 10:29

Pokušala je sve kako bi dokazala da je ona dobitnica novca, ali nisu joj isplatili niti lipe.

Anonimna žena iz Kalifornije uplatila je listić za SuperLotto Plus prije otprilike šest mjeseci. Da je pogodila brojeve i samim time osvojila novac shvatila je nešto kasnije, pa se zaputila do benzinske postaje u Norwalku i objasnila da je ona dobitnica 26 milijuna dolara, ali je dobitni listić slučajno oprala u perilici rublja.

Menadžer benzinske postaje kontaktirao je državnu službu lutrije i objasnio im da ima zabilježeno na nadzornim kamerama kako žena uplaćuje listić, ali to nije bilo dovoljno da bi joj isplatili veliki iznos.

Milanović i Plenković stalno spominju 'prodavanje boze'. Znate li što je to?

Inače, kada ljudi uplate listić, fotografiraju mobitelom obje strane, a ponekad ga i fotokopiraju baš zbog ovakvih situacija, ali ova žena se toga nije sjetila.

Nakon što bi odbili porez od dobitka, žena bi imala 19,7 milijuna dolara (oko 126,5 milijuna kuna), ali ovako neće, nažalost, dobiti niti lipe. 

Iako je zbog toga na prvu bila nesretna, svojom pogreškom učinila je nešto dobro. Naime, u Kaliforniji se sav neiskorišteni novac od lutrije donira državnim školama, a do sada je u obrazovni sustav otišlo više od milijardu dolara, prenosi UNILAD.

Krenuo uplatiti loto pa slomio kuk, nećakinja nije mogla vjerovati što mu se dogodilo u bolnici:

Loto
1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije