Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naš novi portal

Ordinacija.hr najnoviji je igrač u timu Večernjeg lista!

ordinacija
Foto: Screenshot
1/4
19.09.2014.
u 08:00

Višestruko nagrađivani zdravstveni portal Ordinacija.hr u pet godina postojanja zauzeo je respektabilno mjesto ne samo među korisnicima nego i u stručnoj javnosti...

Višestruko nagrađivani zdravstveni portal Ordinacija.hr u pet godina postojanja zauzeo je respektabilno mjesto ne samo među korisnicima nego i u stručnoj javnosti. Upravo to bilo je mjerilo za najnoviju poslovnu odluku u medijskom biznisu – ulazak portala Ordinacija.hr u okrilje Večernjeg lista! Akvizicija je to s kojom će bez sumnje profitirati čitatelji.

Adresar sa 6500 liječnika

Večernji list kao brend koji i u teškim vremenima drži do profesionalnih standarda i unapređuje svoje poslovanje pomno je za ulazak u svoj krug odabrao profilirani i ugledni portal koji za sobom ima prepoznatljive rezultate. Ordinacija.hr okitila se nizom priznanja – najbolji web-site u kategoriji Magazini, zlatna nagrada za web-upotrebljivost ili Superbrands partner samo su neka od njih.

Portal je prepoznatljiv po svojim alatima. “Halo, doktore!” uz pomoć kojeg čitatelji mogu postaviti pitanja na koja odgovaraju liječnici iz svih grana medicine, a među njima su neka od najzvučnijih specijalističkih imena hrvatskog liječništva. “Adresar” sadrži opsežnu bazu podataka liječnika privatne prakse prema medicinskim područjima s više od 6500 subjekata. “Moja težina” pomaže korisnicima da vode svoj digitalni dnevnik o regulaciji tjelesne težine.

Glavne su kategorije Zdravlje, Budi sretan:), Budi lijep(a)! i Zdravi tanjur, a svaka od njih nudi čitavu lepezu tematski razrađenijih rubrika i stručnih članaka.

Relevantno i ozbiljno

Tako, primjerice, kategorija Zdravlje otvara rubrike o preventivi, očima, koži, zdravim zubima, malignim bolestima, bolestima srca, alternativnoj medicini, seksualnom zdravlju, zdravlju muškaraca, ljekovitom bilju i drugim temama.

Ozbiljni i relevantni tekstovi pomažu nam riješiti dileme koje se tiču partnerskih odnosa, seksa, odgoja djece, a upućuju i u nove metode liječenja, preventivne mjere te pravila zdrave prehrane i vježbanja.

Irina Čulinović osnovala je portal Ordinacija.hr s vizijom da stručne, kvalitetne, ali razumljive informacije na temu zdravlja i medicine budu dostupne svakome na udaljenosti jednog klika mišem. Tim koji je portal Ordinacija.hr podignuo na noge nastavit će surađivati na projektu i pod okriljem Večernjeg lista s novom glavnom urednicom Majom Posavec.

Ordinacija.hr uz podršku Večernjeg lista dalje će se razvijati i širiti s ciljem da ostane relevantan portal za zdravlje i medicinu. Pozivamo vas da se pridružite velikoj obitelji portala Ordinacija.hr, posjetite portal Ordinacija.hr i poboljšate kvalitetu života kroz savjete stručnjaka i korisne diskusije na forumu.

>>Naši su pacijenti maleni, ali nisu bedasti i s njima je najljepše raditi

>>15 godina našeg internetskog portala

Komentara 4

BI
billynik
14:01 19.09.2014.

"Večernji list kao brend koji i u teškim vremenima drži do profesionalnih standarda" - ova rečenica već jako dugo ne ide uz ova list.

NA
narod1
11:15 19.09.2014.

Ne znam stvarno koja je motivacija i Jutarnjeg i Večernjeg da kupuju te prosječne sajtove koji nit donose lovu nit imaju veliku posjetu, uz ultrarijetke izuzetke. Pošto ne kuže previše Internet biznis, nije im jasno da već imaju sa Vecernjinji i Jutarnji 80% dosega hrvatske Internet populacije i ne treba im duplicirati iste te posjetitelje. Drga bi stvar bila da ti portali zarađuju lovu od tih istih posjetitelja koji dolaze na VL i Jutarnji ali to u 98% slučajeva nije tako

ZA
zagabria1
14:36 20.09.2014.

Ne znam kome služi friziranje podataka na tom sajtu. Pema njihovom cjeniku piše da imaju 310.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno. No prema relevantnim podacima Gemius Audience Ordinacija ima 88.000 posjetitelja, tj 4x manje nego što tvrde. Nalaze se na vrlo prosječnom 37. mjestu posjećenosti u Hrvatskoj. Koja je motivacija Većernjeg samo Bog zna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije