Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što prvo vidite?

Optička iluzija otkriva jeste li doista spremni za pronalazak prave ljubavi

WMG
28.10.2022.
u 12:30

Usamljena žena ili par?

Sada kada su hladniji mjeseci stigli, mnogo samaca traži ljubav i vezu, te razmišljaju o pronalasku novog partnera. Ova romantična, optička iluzija može otkriti vaš pogled na ljubav, a ono što prvo vidite na ovoj fotografiji, pokazat će jeste li doista spremni za vezu, piše The Sun.

Ovo su najpoznatije optičke iluzije koje će vas itekako zbuniti!

1/5

Foto: WMG

Par

Ako ste prvo uočili par, to znači da ste spremni zaljubiti se ove zime. Velike su šanse da ste spremni za pravu vezu. Vi ste tip osobe koja uživa u tome da ima drugu osobu u svom životu i ne bježi od izražavanja onoga što osjeća.

Usamljena žena

Ako ste prvo vidjeli ženu, to znači da biste trebali pričekati još malo prije nego što se upustite u vezu. Vjerojatno ste u redu s tim da još neko vrijeme ostanete sami, i nema ništa loše u tome. Možete uživati u samoći i u neovisnosti života bez partnera, te je vjerojatnije da će vam biti draži večernji izlazak s prijateljima, nego druženje s partnerom, i to je sasvim u redu. 

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete kod nekoga u goste i očekujete li isto od svojih gostiju?  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije